Programlama videolarını anlamıyorum

Daha fazla  
Meslek
Belki Yazılımcı
İngilizce videoları da izleyebilen biriyim ama Türkçe İngilizce fark etmeksiniz anlamıyorum.
Videoları yapanlarda mı sorun var yoksa bende mi? Bir de genellikle videolarda sıkılıyorum ama başka ders videosu izlerken pek böyle olmuyor.
Hayatımda ilk defa kendimi aptal gibi hissediyorum.
Varsa Python programlama hakkında en basitinden video tavsiye edebilir misiniz?
Temel şeyleri öğrenip bitirdim.

Belki ufak programlar için kütüphane tavsiye edebilirsiniz. Klavye simüle etme aklıma geldi.
Belki bunun gibi başka şeylerde vardır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu video izlerken yazılım öğrenmeyi anlamıyorum. Ya bu iş ezberlek değil ki. Ben profesyonel derecede PHP biliyorum fakat bunu video ile öğrenmedim. Size tavsiyem ufak ufak yazmaya başlayın, daha sonra merak edin bol bol. Neyi nasıl yaparım diye araştırırken, kendinizi bi anda öğrenmiş olarak bulursunuz ve daha derinlere girersiniz. Video izlerseniz, öğretenin gözünden öğrenmiş olursunuz ve bu iyi bir şey değildir.

Ben bu video izlerken yazılım öğrenmeyi anlamıyorum. Ya bu iş ezberlek değil ki. Ben profesyonel derecede PHP biliyorum fakat bunu video ile öğrenmedim. Size tavsiyem ufak ufak yazmaya başlayın, daha sonra merak edin bol bol. Neyi nasıl yaparım diye araştırırken, kendinizi bi anda öğrenmiş olarak bulursunuz ve daha derinlere girersiniz. Video izlerseniz, öğretenin gözünden öğrenmiş olursunuz ve bu iyi bir şey değildir.
Yazacak kadarda bilmiyorum.
Videoda gördüğüm şeyi anlamadan nasıl kendi kodumun içinde yazabilirim ki?

Yazacak kadarda bilmiyorum.
Videoda gördüğüm şeyi anlamadan nasıl kendi kodumun içinde yazabilirim ki?
Sadece videolarda mı eğitim veriliyor hocam? Python'un kendi sitesinde bile nasıl yazıldığı hakkında bilgiler mevcut. Yazılım dünyasında, yazılı kaynak her zaman daha iyidir. Ayrıca yerli değil, yabancı kaynakları araştırmalı ve Github projelerini incelemelisinz. Yardımcı olması açısında Stackoverflow gibi, Medium gibi siteler en iyi dostumuzdur. Tabi yerli kaynak olarakta bir kaç istisna mevcut.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı