Programlamada geleceğe yönelik alanlar

enesxq

Decipat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Flutter Developer
İradem bir türlü seçin yapmıyor sizden yardım istiyorum hangisi geleceğe yönelik.
Web programlama, mobil programlama, UE4/5 ile oyun geliştirme.

Her zaman kader belirler. Sen kafana göre başla bir yerden.

Lisedeyken evleneceğini düşündüğün kız, sen askerdeyken başkasını bulur. Sen de daha önce hiç aklına gelmeyen birisi ile evlenirsin. Programlama ve meslek seçimi de böyle.
Teşekkür ederim çok iyi açıkladınız.

Eğer grafiklerden anlarım, matematiğe, istatistiğe kafa yormaktan zevk alırım dersen kesinlikle veri bilimine bakmanı tavsiye ederim. Yalnız çok geniş bir alan olduğu için kendini geliştirmen zaman alacaktır. Programlama dili olarak başlangıçta Python veya R kullanabilirsin ancak benim önerim R olur.

İradem bir türlü seçin yapmıyor sizden yardım istiyorum hangisi geleceğe yönelik.
Web programlama, mobil programlama, UE4/5 ile oyun geliştirme.
Bilgem Çakır'ın bir videousunda şuna benzer bir sözü var.

Zaten kariyerinizin başında yavaş ilerliyor olacaksınız, direksiyonu sürekli sağa-sola çevirip "Acaba doğru yola mı gidiyorum?" diye düşünmeyin. Belli bir yolu seçip orda hızlanmaya bakın, zaten hızlandıktan sonra gittiğiniz patikayı değiştirmeniz de başlangıca göre çok daha az zahmetli olacak.

Bilgem Çakır'ın bir videousunda şuna benzer bir sözü var.

Zaten kariyerinizin başında yavaş ilerliyor olacaksınız, direksiyonu sürekli sağa-sola çevirip "Acaba doğru yola mı gidiyorum?" diye düşünmeyin. Belli bir yolu seçip orda hızlanmaya bakın, zaten hızlandıktan sonra gittiğiniz patikayı değiştirmeniz de başlangıca göre çok daha az zahmetli olacak.
İyi sözmüş

Technopat Haberler

Geri
Yukarı