Rehber Programlamaya Giriş

• Konuyu başlatan 433725
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 2.198
1641050288949.png

Başlangıç için oldukça faydalı bir şema.

Kolay bir yerden başlarsınız ve başarılarınız size umut ve cesaret verir.
Scratch, Basic256, veya çalma listeleri yada komut scriptleri gibi. Gerisi bir şekilde kendiliğinden şekillenir.

PHP, JAVA SCRIPT öğrenmeniz sizin için daha iyi olacaktır. LoL, sebep? .NET Core varken hala PHP ile bir şeyler yapmaya çalışan var mı? Bunu bir de öneriyor musun yani?

Yeni başlayacaklar, internette çok temiz ve güzel kaynaklar var. Bu tip konularla kafanızı karıştırmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
.NET Core varken hala PHP ile bir şeyler yapmaya çalışan var mı? Bunu bir de öneriyor musun yani?
Önermeyi bilmem ama şu anda TR adına konuşmak gerekirse piyasanın %90'ı PHP. :D

Eskide kalmış olması, piyasada hala talep gören bir dil olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Tabii ilerleyen zamanda modasının geçeceği de bir aşikar.

PHP, JAVA SCRIPT öğrenmeniz sizin için daha iyi olacaktır. LoL, sebep? .NET Core varken hala PHP ile bir şeyler yapmaya çalışan var mı? Bunu bir de öneriyor musun yani?

Yeni başlayacaklar, internette çok temiz ve güzel kaynaklar var. Bu tip konularla kafanızı karıştırmayın.
.NET Core biraz daha orta seviye için. Başlangıç için diyorum ben. PHP öğrenen birisi zaten .NET Core'u çok geçmeden öğrenebilir.
Demek istediğim temeli sıfır olan birisi için .NET Core öğrenmek daha zor olabilir benim düşünceme göre.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı