Programlamaya hangi dil öğrenilerek başlanmalı?

recep5334

Megapat
Arkadaşlar ben dış ticaret bölümü okuyorum ama boş zamanlarımda zaman geçirip eğlenmek için ufak kendi çapımda bi kaç programlama dili öğrenip android oyun geliştirmek istiyorum bunun için hangi programla başlamam doğru olur ? Ve düşündüğüm şey fazla büyük çaplı değil tabikide ilk olarak web tabanlı bir oyun gibi düşünün "klanlar, darkobit" gibi sadece tıklamalı birşeyler düşünüyorum mesela. Yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Web tabanlı istiyorsanız Phonegap Cordova kullanabilirsiniz. Hybrid kısmına giriyor. Yani Android, İOS'ta sıkıntısız çalışır ama performanslı olmaz. Sadece android yazacaksanız Kesinlikle Java öğrenmeniz gerekiyor. Bana kalırsa Hybrid uygulamalar geliştirin kendi çapınızda yapacaksanız.

Yüksek seviyeli dillerin öğrenilmesi taraftarıyım eğer hobi içinse. C# <3 Zaten algoritmayı oturttuktan sonra ne öğrendiğinin önemi yok. Yaratıcılığına ve öğrenme kapasitene bağlı olarak 2 haftalık düzgün çalışmayla C yi de öğrenebilirsin C# dan sonra.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı