A Arrowx Hectopat Katılım 8 Haziran 2018 Mesajlar 26 6 Temmuz 2018 #1 Python başlamayı düşünüyorum sizce doğru karar mı? Bir de başlayacaksam python hangi sürümü ile başlamalıyım ? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2018
Python başlamayı düşünüyorum sizce doğru karar mı? Bir de başlayacaksam python hangi sürümü ile başlamalıyım ?
Voltran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 1.864 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2018 #2 YouTube Yazılım Bilimi kanalında sorunuzun cevabı mevcut. İzleyip karar verebilirsiniz. Artı 0 Eksi
byanigli Hectopat Katılım 3 Ocak 2014 Mesajlar 543 Yer İzmir, Turkey, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek student of software engineering 7 Temmuz 2018 #3 Kesinlikle ben kendi açımdan doğru bulmuyorum. Artı 0 Eksi
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.695 Makaleler 1 Çözümler 81 7 Temmuz 2018 #4 Python baslangic icin yanlis degil. Python 3 ile baslayabilirsin. Ayrica bu sorunun kesin dogru bir cevabi yok, istedigin dille baslayabilirsin. Araba surmeye hangi araba ile basladiginin bir anlami yok, amac arabayi ogrenmek degil surmeyi ogrenmek. Artı 0 Eksi
Python baslangic icin yanlis degil. Python 3 ile baslayabilirsin. Ayrica bu sorunun kesin dogru bir cevabi yok, istedigin dille baslayabilirsin. Araba surmeye hangi araba ile basladiginin bir anlami yok, amac arabayi ogrenmek degil surmeyi ogrenmek.
KS KS A Arrowx Hectopat Katılım 8 Haziran 2018 Mesajlar 26 8 Temmuz 2018 #5 Voltran dedi: YouTube Yazılım Bilimi kanalında sorunuzun cevabı mevcut. İzleyip karar verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet o kanalı izlemiştim ve onun için python ile başlayacağım udemy kursu var birde o kursu da almayı düşünüyorum Artı 0 Eksi
Voltran dedi: YouTube Yazılım Bilimi kanalında sorunuzun cevabı mevcut. İzleyip karar verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet o kanalı izlemiştim ve onun için python ile başlayacağım udemy kursu var birde o kursu da almayı düşünüyorum
Bilal Yavuz Kilopat Katılım 24 Haziran 2017 Mesajlar 170 Çözümler 1 9 Temmuz 2018 #6 Python en sade dillerden biri, onla başlaman yararına olur bence. Artı 0 Eksi
alpmirza Megapat Katılım 2 Nisan 2017 Mesajlar 193 9 Temmuz 2018 #7 Bir çokları C diye karşına gelebilir, Python yanlış seçim değildir. Mühim olan algoritma ve programlama mantığıdır. Syntax öğrenmeniz uzun sürmez. Artı 0 Eksi
Bir çokları C diye karşına gelebilir, Python yanlış seçim değildir. Mühim olan algoritma ve programlama mantığıdır. Syntax öğrenmeniz uzun sürmez.