Diğer konulara da göz at. Fikrin oluşur biraz.
Web tasarım işinden çok para kazanamazsınız diyorum çünkü bu işi eğlencesine zevkine yapan ve satan çok insan var.Anlamadım?
Yani sistemi falan mı geliştirmem gerekir?
Yapay zeka ya ilgim var ancak yapamam herhalde. Web tasarım a gireceğim. Bunun için de JS, HTML ve CSS öğreneyim.
Eğer herkesin işine yaran güzel bir sistem geliştirirseniz çok güzey şeyler yapabilirsiniz.Yani sistemi falan mı geliştirmem gerekir?
Benim gerçekten hevesim var diğerleri gibi değilim. Hatta isterseniz öğrendikten sonra örnek yapıp atayım.Anladım teşekkürler.Web tasarım işinden çok para kazanamazsınız diyorum çünkü bu işi eğlencesine zevkine yapan ve satan çok insan var.
Mantıklı, teşekkürler.Aslında website için Python kullanılabilir ki arayüz ve komutlar o kadar basit ki. Ben olsam website dizaynlayıp satardım sonra o parayla daha iyi bir PC alıp daha iyi işler yapardım. Veya server satın alıp bazı işletmeler için server kiralatırdım o işte de iyi para var.
Teşekkür ederiiiimBu döküman sana yeterli bilgiyi verecektir.
Yazılıma Nereden Başlamalıyım?
Peki, çok teşekkürler.Eğer herkesin işine yaran güzel bir sistem geliştirirseniz çok güzey şeyler yapabilirsiniz.
Sadece bu sitede 500 tane konu var nereden baslamaliyim diye soran.
2 hafta sonra hepsi arazi oluyor, actiklari konuya cevap veren ya da 2-3 ay sonra ilerlemis bilgi seviyesini gosteren yok.
Adam anlik bir merakla arastirmadan konu aciyor, sonra da kayboluyor.
Ben de 12. sınıf öğrencisiyim ve çok hevesliyim fakat dershane olunca heves kalmıyorBenim gerçekten hevesim var diğerleri gibi değilim. Hatta isterseniz öğrendikten sonra örnek yapıp atayım.
Evet, onu da duydum. İnşallah hevesim kırılmaz.Ben de 12. sınıf öğrencisiyim ve çok hevesliyim fakat dershane olunca heves kalmıyortabiri caizse hayattan bıktırıyorlar
![]()
![]()
Kodlamaya ilk kez başlarken para kazanman zaten zor, önce biraz temel kodları öğrenmesi lazım zaten tahminimce 1-2 seneye para kazanmaya başlar. Ben olam herşeye para yönünden bakmazdım bende kodlama öğreniyorum ama eğlencesine yapıyorum, para kazanma gibi bir amacım yok.Web işinden çok para kazanman mümkün değil. Bu arada ezbere hiçbir iş yapma. Kısacası ezbere kod yazma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.