Her kodlamaya başlayana Python önerilmesi bana saçma geliyor. Python kolay bir değil. Söz dizimi basit. İleri düzeylerde Python'da zor. Python ile mobil uygulama da yapamayacağına göre en iyi seçenek Java'dır.
Sadece Apple ekosisteminde geçerli olan bir dile zaman harcasın değil mi?
Hedefin sadece Android ise Android Studio ile Kotlin veya Java öğren.
Hedefin her iki platform ise hybrid uygulama geliştirme platformlarını araştır. React native veya flutter önerimdir.
Kaynak?Para kazanmak istiyorsa elbette Apple ekosistemine yazılım yazacak Android ne?![]()
Kaynak?
Okudugunu anlayabiliyor musunuz? Burda java goruyorum ki kendisi Android'de en fazla kullanilan dil. Hani nerde swift?![]()
Hangi Amaç İçin Hangi Programlama Dilini Öğrenmeli?
Kod yazmaya başlamak isteyip de hangi dile başlayacağını seçemeyenler için faydalı kısa bilgiler.seyler.eksisozluk.com
Ben Swift ile ilgili bir şey söylemedim.Okudugunu anlayabiliyor musunuz? Burda java goruyorum ki kendisi Android'de en fazla kullanilan dil. Hani nerde swift?
Eki Görüntüle 598379
Benim mobil uygulama yapma projem var ama yazılım hakkında pek bir bilgim yok. Sizce hangi programlama dilinden başlamalıyım ve nasıl öğrenirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.