Programlamaya Yeni Başlayanlara Öneriler

Daha fazla  
Merhabalar :) Hemen konuya girmek istiyorum. Benim küçüklüğümden beri bilgisayara merakım var ve şu an yaşım 18. Artık bu merakımı kariyer üzerine yapmayı planlanlamaya başladığım zamandayım. Ama hiçbir şey bilmiyorum denecek bir durumdayım. Çünkü sıfırdan başlayacağım ve insanlara sorduğumda İngilizce ve programlama dili şart dediler. Ben de öncelikle Python'la başlamak istedim. Bunu geliştirmek istiyorum, programlama dilini yani mantığını anladıktan sonra Network'e geçmeyi planlıyorum. Ama bu nasıl olacak bilmiyorum. Bir büroda işe girmek istiyorum, ne tür bürolarla görüşmeliyim? Hangi meslek olmalı? Paspas yapsam dahi olur sorun değil, o para için girmiyorum kariyer işine de. Sevdiğim işi yapmak istiyorum sadece, yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle kendi imkanların ile çalış. Biraz ilerledikten sonra kursa gidebilirsin. Oturduğun yerde ücretsiz kurslar olabilir. Bunlar yararlı kaynaklar. İncelemeni öneririm. İşine yarayacağını düşünüyorum. İŞKUR arayıp bilgi almanı öneririm. Ücretsiz kursa yolluyorlar. Eğer şartlar uyuyor ise yararlanabilirsin.
Khan Academy
Çizgi TAGEM
Microsoft - Açık Akademi

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı