Programlar açılmıyor

Asorcle

Hectopat
Merhabalar önce GTA 5 girmeyi denedim ama açılmadığını gördüm sonra Discord falan derken Chrome ile birlikte birkaç program dışında açılmadığını gördüm. Bunun üzerine formatlamak için Rufus indirdim ama o da açılmıyor. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar önce GTA 5 girmeyi denedim ama açılmadığını gördüm sonra Discord falan derken Chrome ile birlikte birkaç program dışında açılmadığını gördüm. Bunun üzerine formatlamak için Rufus indirdim ama o da açılmıyor. Ne yapmalıyım?
Başka bir PC'den Win 10 indir. PC'yi aç BIOS'a gir, oradan Flash belleği seçip tamam de. Win 10 kurulum ekranı gelicek oradan ayarları seç ve kur.

Not : Fidye Yazılımı yemiş olabilirsiniz (WannaCry gibi)

Visual C++ dağıtımlarını ve .NET Framework'ü kurdunuz mu?

Konu hakkında pek bilgim yok nereden indirebilirim?
Başka bir PC'den Win 10 indir. PC'yi aç BIOS'a gir, oradan flash belleği seçip tamam de. Win 10 kurulum ekranı gelecek oradan ayarları seç ve kur.

Not: Fidye yazılımı yemiş olabilirsiniz (wannacry gibi)

Başka bir bilgisayarım yok, o dediğiniz virüsleri nasıl silebilirim?

Konu hakkında pek bilgim yok nereden indirebilirim?

Başka bir bilgisayarım yok, o dediğiniz virüsleri nasıl silebilirim?
Anti-Virüs yükle diyeceğim ama o da çalışmaz ki dostum. Sen bir bilgisayarcıya götür en iyisi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı