Programlar açılmıyor

Hocam shif tuşuna basılı tut ve o sıra da bilgisayarı yeniden başlat ekrana sorun giderme ile ilgili seçenekler gelecek belki oradan düzeltebilirsin aklıma pek bir şey gelmiyor en kötü format yerine sıfırlama yaparsın sıfırlamada orjinaligi gitmiyor diye biliyorum.
Sıfırlamaya çalıştım ama başla düğmesine basmama rağmen işlem başlamıyor

Sıfırlamaya çalıştım ama başla düğmesine basmama rağmen işlem başlamıyor.

Hocam ben format attığım zaman lisansım gittmedi ama benim ki anakarta gömülü Key idi sizinki öyle midir bilemiyorum.
Sıfırlamaya çalıştım ama başla düğmesine basmama rağmen işlem başlamıyor.

Bu arada bir şey soracağım sürücülerini güncellemek için Driver Booster gibi uygulamalar kullandınız mı?

Hocam ben format attığım zaman lisansım gittmedi ama benim ki anakarta gömülü Key idi sizinki öyle midir bilemiyorum.

Bu arada bir şey soracağım sürücülerini güncellemek için Driver Booster gibi uygulamalar kullandınız mı?
anakart a gömülü olup oladığını nerden görebiliriz,kullanmadım

anakarta gömülüyse formatta nasıl bir yol izleyeceğim

Son düzenleme:
2021-04-06 (2).png

Lisansın fotoğrafını atar mısınız?

Son düzenleme:
Son düzenleme:
İndirdikten sonra ne yapacağım.

Ayrıca indirdim ama açılmıyor.

Windows belirtilen aygıta, yola veya dosyaya erişemedi yazısı çıkıyor yine...

Buraya baktınız mı?
Ekran Alıntısı.PNG

İndirdikten sonra ne yapacağım.

Ayrıca indirdim ama açılmıyor.

Windows belirtilen aygıta, yola veya dosyaya erişemedi yazısı çıkıyor yine...

Gözden kaçırmışım fotoğraftaki gibi System yazan yerin izinlerine bakar mısın sıkıntı orada olabilir.
Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı