Çözüldü ''Programlar ve Özellikler''den bir program nasıl yok edilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dorzi

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, bir program var, onu silmeden sadece Programlar ve özellikler listesinden yok etmek istiyorum, nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu uygulamayla kolayca yapabilirsin, ben de bunu kullanıyorum.
Onu denemedim ama Ccleaner ile yapmıştım bile, yinede teşekkür ederim tekrar ihtiyacım olursa kullanırım onu.
Cevap gelmeyince Ccleaner'ı indirip hemen Uygulamalar listesi olan yere girdim programı seçtim ve Sil dedim. Kayıt defterleri falan silinecek dedi. Tamam dedim ve listeden silindi. Sonra da Appdata, Roaming, Microsoft, Windows, Başlat Menüsü, Programlardan o programın kısayolunu sildim. Sonra da güvenilir değil falan mesajlarını bende gördüm o yüzden hızlıca işimi halledip sildim Ccleaner'ı.
Öyle bir şey mümkün mü ya? Gizlediğiniz sakladığınız bir program varsa Flash belleğinize atarak saklayabilirsiniz, hem yanınızda taşırsınız hem de istediğiniz bilgisayarda herhangi bir insan görmeden işlem yapabilirsiniz. 🙂

Öyle bir şey mümkün mü ya? Gizlediğiniz sakladığınız bir program varsa Flash belleğinize atarak saklayabilirsiniz, hem yanınızda taşırsınız hem de istediğiniz bilgisayarda herhangi bir insan görmeden işlem yapabilirsiniz. 🙂
Ccleaner'dan kaldır diyince galiba kayıt defteri siliniyormuş öyle birşey gördüm sizce doğru mudur? Ben görmüştüm sanki bir yerde.

CCleaner'dan kaldır deyince galiba kayıt defteri siliniyormuş öyle bir şey gördüm sizce doğru mudur? Ben görmüştüm sanki bir yerde.

Ben o programı çeşitli bilgisayarlarda nereden baksan 2016'dan beridir kullanmışımdır da ve halen kullanıyorum herhangi bir sorununu görmedim. Ancak güvenli olmadığını söyleyen insanlar var. Ben yine de kullanıyorum, bunla ilgili bir sürü konu var, bakabilirsin.

Bu uygulamayla kolayca yapabilirsin, ben de bunu kullanıyorum.
Onu denemedim ama Ccleaner ile yapmıştım bile, yinede teşekkür ederim tekrar ihtiyacım olursa kullanırım onu.
Cevap gelmeyince Ccleaner'ı indirip hemen Uygulamalar listesi olan yere girdim programı seçtim ve Sil dedim. Kayıt defterleri falan silinecek dedi. Tamam dedim ve listeden silindi. Sonra da Appdata, Roaming, Microsoft, Windows, Başlat Menüsü, Programlardan o programın kısayolunu sildim. Sonra da güvenilir değil falan mesajlarını bende gördüm o yüzden hızlıca işimi halledip sildim Ccleaner'ı.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı