Onu denemedim ama Ccleaner ile yapmıştım bile, yinede teşekkür ederim tekrar ihtiyacım olursa kullanırım onu.Bu uygulamayla kolayca yapabilirsin, ben de bunu kullanıyorum.![]()
Hide From Uninstall List v1.1
Hide From Uninstall List is a Portable freeware Application to remove an item from the Programs And features list without uninstalling it.www.sordum.org
Ccleaner'dan kaldır diyince galiba kayıt defteri siliniyormuş öyle birşey gördüm sizce doğru mudur? Ben görmüştüm sanki bir yerde.Öyle bir şey mümkün mü ya? Gizlediğiniz sakladığınız bir program varsa Flash belleğinize atarak saklayabilirsiniz, hem yanınızda taşırsınız hem de istediğiniz bilgisayarda herhangi bir insan görmeden işlem yapabilirsiniz.![]()
CCleaner'dan kaldır deyince galiba kayıt defteri siliniyormuş öyle bir şey gördüm sizce doğru mudur? Ben görmüştüm sanki bir yerde.
Onu denemedim ama Ccleaner ile yapmıştım bile, yinede teşekkür ederim tekrar ihtiyacım olursa kullanırım onu.Bu uygulamayla kolayca yapabilirsin, ben de bunu kullanıyorum.![]()
Hide From Uninstall List v1.1
Hide From Uninstall List is a Portable freeware Application to remove an item from the Programs And features list without uninstalling it.www.sordum.org
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.