Programlarda "0xc000007b" hatası

Eyyubii

Hectopat
Katılım
16 Temmuz 2020
Mesajlar
161
Çözümler
1
Merhaba, bilgisayarımda ekran çözünürlüğü ile ilgili bir hata vardı. Burada bir konu açtım ve denilenleri yapmaya başladım.
Konu: Tıkla
Ve y4vuzz adlı arkadaşın dediği şeyi yapmaya başladım. DDU ile sürücüyü silip tekrar yükledim. Ancak bu sürücüyü baştan yüklerken Kernel32.dll hatası aldım. İnternetten yeni indirdiğim dosya ile şu anki DLL'imi değiştirdim. Yeni DLL de problemimi çözmedi ve programı bıraktım. Başka bir yerden sürücüyü yükledim, bilgisayarı yeniden başlattım ve sürücü çalıştı. Ancak daha çözünürlük sorunum çözülmüş mü deneyemeden yeni bir hata ile karşılaştım. Steam, AnyDesk, herhangi bir exe dosyasını çalıştırırken şu hatayı alıyorum.
Uygulama düzgün olarak başlatılamadı (0x000007b). Uygulamayı sonlandırmak için tamam düğmesini tıklatın.
Ekran çözünürlüğü vesaire de değiştirmeye çalışırken sunucu çalıştırması başarısız hatası alıyorum.
Hiçbir uygulamayı açamıyorum, ne yapmalıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Elle DLL attığınız için o hatayı alıyorsunuz. Hata alınan programlardan herhangi biri için rapor oluşturun. Tek tek gidelim, aynı DLL'lerden kaynaklanıyor da olabilir hata.

 
Şu anda saçma bir şekilde MP3 dosyası da çalıştıramıyor ve Ekran çözünürlüğü kısmına da giremiyorum. Aldığım hata;

Başlık: explorer.exe
Mesaj: Sunucu çalıştırması başarısız.
 
Onları bilmiyorum maalesef. Sistemin fazla bozulmasından kaynaklanıyordur. 0xc000007b hatası için dediğim rehberden yararlanarak rapor oluşturabilirsiniz.
Az önce process monitor ile hata raporu oluşturacaktım ancak Process Monitor'de "Capture Events" dediğimde "Unable to load Process Monitor device driver" şeklinde bir hata aldım.
 
Az önce process monitor ile hata raporu oluşturacaktım ancak Process Monitor'de "Capture Events" dediğimde "Unable to load Process Monitor device driver" şeklinde bir hata aldım.

Merhaba, geç döndüğüm için üzgünüm. Bu hatayı almanızın sebebi güncel olmayan Windows 7 kullanmanız. Şu güncelleştirmeyi deneyin:


Olmazsa temiz bir Windows 10 kurulumu yapmanızı önereceğim, sistemdeki DLL'lerle uğraşılması sonucu sistem bayağı bozulmuş gibi gözüküyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı