Programsız CPU sıcaklığına nasıl bakılır?

Niye program indirmek istemiyorsun anlamadım yani. İndir bi' HWiNFO, MSI Afterburner. Hem oyunda takip edebilirsin hem masaüstünde.
Çünkü abimin bilgisayarı ve benim olmadı için programsız yapmak istiyorum çünkü rainbow six siege oynadım zaman sıcaklığıda merak ediyorum ya çok yüksek kullanıyorsa CPU ömrü kısalıyo diye biliyorum ama yinede 120 FPS alıyorum sorun çıkıcandan korkuyorum

Çünkü abimin bilgisayarı ve benim olmadı için programsız yapmak istiyorum çünkü rainbow six siege oynadım zaman sıcaklığıda merak ediyorum ya çok yüksek kullanıyorsa CPU ömrü kısalıyo diye biliyorum ama yinede 120 FPS alıyorum sorun çıkıcandan korkuyorum
CPU öyle hemen ölecek bir şey değildir, en az 10-15 sene kullanırsınız o bilgisayarı, zaten bilgisayaelar aşırı ısınırsa kendini kapatarak önlemini alıyor.

Ayrıca abin ufacık bir program indirmene mi karışıyor? Yoksa virüs yemekten felan mı korkuyorsun?

CPU öyle hemen ölecek bir şey değildir, en az 10-15 sene kullanırsınız o bilgisayarı, zaten bilgisayaelar aşırı ısınırsa kendini kapatarak önlemini alıyor.

Ayrıca abin ufacık bir program indirmene mi karışıyor? Yoksa virüs yemekten falan mı korkuyorsun?

Yok abim kızarda ondan virüs olmadını bende biliyorum.

@Süleyman12321 BIOS'ta bakabilirsin. Neden programsız onu anlamadım en fazla 50 MB yer yok mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı