Proje ödevini teslim edemedim

saphary

Hectopat
Katılım
2 Eylül 2019
Mesajlar
4.357
Makaleler
5
Çözümler
12
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 2600, RX590, 16GB, Corsair Delta Spec
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Boş İşler Erbabı
Ben lise 9. sınıfım. İlk lisem bir meslek lisesiydi ama kısa süre sonra okul değiştirdim ve Anadolu lisesine geçtim. İlk sınıfım 9/H sınıfıydı ve bana burada edebiyat dersinden proje verildi, ayrıca edebiyat hocam kadın hocaydı, bunu belirtmem gerekiyor.

Ardından arkadaşım başka bir sınıfta olduğu için 9/D sınıfına nakil aldırdım. Bu sırada dersime erkek hoca girmeye başladı, yani sınıf değiştiğim için bana projeyi veren hoca değişti, haliyle proje konusu değişmiştir diye düşünüp ona WhatsApp üzerinden 3 kez yazmama rağmen hiçbir dönüş yapmadı. Edebiyat hocası olmasına üstlük sınıf hocamızda O, yani anında bana yazması gerekiyordu. Projeyi nisan ayında verecektik ama hiçbir şekilde edebiyat projesiyle ile ilgili bana yazan, ver diyen olmadı.

Az önce bir arkadaşın yardımıyla bana edebiyat dendiği halde gerçek projeyi öğrendim ve bana matematik projesi verildiği (nisan ayında matematik hocası benden proje alanlar mutlaka yazsınlar demiş ama bana edebiyat dedikleri için hocaya yazmamıştım) ortaya çıktı. Ben gereksiz yere notumun düşmesini istemiyorum, ne yapmam gerekiyor? Matematik hocasını arayıp durumu izah edeyim mi sizce?
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı