Arkadaşlar merhaba, başlıktan da görebileceğiniz üzere bir projeksiyon arayışındayım. Uzatmadan istediğim özellikleri yazıyorum.
• 1080p çözünürlük.
• Telefon veya bilgisayardan kablosuz görüntü aktarımı.
• İçerisinde bir tarayıcı olmalı. Lisanssız bir projeksiyonda örneğin Chrome gibi bir tarayıcı sayesinde dizi film sitelerinden bir şeyler izleyebilmeliyim. Lisanslı için de bu gerekli. Sonuçta aynı anda 5-6 platforma para ödeyemem.
• Gündüz karartma perdesi ile izlenebilecek kadar iyi parlaklık ve kontrast değerleri.
• 4 köşe düzeltme.
• L1 lisansı olmazsa olmaz değil.
• Bütçe 6-7 bin TL.
• Çok fazla oyun oynamayı düşünmüyorum. Gecikme çok büyük problem değil fakat gecikmesi de düşük olursa tabii daha iyi olur.
Bunların dışında, LED veya LCD olması, lamba ömrü, toz temizliği, malzeme kalitesi gibi diğer tüm etmenleri + ve - olarak da yazarak tavsiyede bulunabilirsiniz.
Kendi kullandığınız modeller varsa deneyimlerinizi aktarırsanız sevinirim.

• 1080p çözünürlük.
• Telefon veya bilgisayardan kablosuz görüntü aktarımı.
• İçerisinde bir tarayıcı olmalı. Lisanssız bir projeksiyonda örneğin Chrome gibi bir tarayıcı sayesinde dizi film sitelerinden bir şeyler izleyebilmeliyim. Lisanslı için de bu gerekli. Sonuçta aynı anda 5-6 platforma para ödeyemem.
• Gündüz karartma perdesi ile izlenebilecek kadar iyi parlaklık ve kontrast değerleri.
• 4 köşe düzeltme.
• L1 lisansı olmazsa olmaz değil.
• Bütçe 6-7 bin TL.
• Çok fazla oyun oynamayı düşünmüyorum. Gecikme çok büyük problem değil fakat gecikmesi de düşük olursa tabii daha iyi olur.
Bunların dışında, LED veya LCD olması, lamba ömrü, toz temizliği, malzeme kalitesi gibi diğer tüm etmenleri + ve - olarak da yazarak tavsiyede bulunabilirsiniz.
Kendi kullandığınız modeller varsa deneyimlerinizi aktarırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör: