Protein bar işe yarar mı?

Ali imran00

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, protein barlar gerçekten işe yarıyor mu spor öncesi/sonrası tüketsem yararı olur mu? Protein tozu alacağım almadan önce kullanmayı düşünüyorum.

Merhaba, protein barlar gerçekten işe yarıyor mu spor öncesi/sonrası tüketsem yararı olur mu? Protein tozu alacağım almadan önce kullanmayı düşünüyorum.
Şeker oranları yüksek oluyor, bir manası yok.

İçeriğindeki kadar protein sağlar size fakat içinde ne proteini var bilemeyiz bitki mi hayvan mı fakat içeriği doğru olduğu sürece yarar sağlar spordan hemen sonra almanız mantıklı olacaktır ya da hemen önce.

Nasıl bir etki bekliyorsun bilmiyorum ama sadece besin olarak düşün. Bir işe yaramak gibi bir özelliği yok. Tıpkı yediğin normal bir yiyecek gibi.

Nasıl bir etki bekliyorsun bilmiyorum ama sadece besin olarak düşün. Bir işe yaramak gibi bir özelliği yok. Tıpkı yediğin normal bir yiyecek gibi.
Hocam protein tozu alana kadar protein ihtiyacımı karşılasın yeterli

Ona vereceğin parayı lor peynirine veya ete verebilirsin. Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi genelde şeker oranları yüksek oluyor.
Şeker oranı 15 g civarıymış. Et veya peynir almak daha mantıklı.

Hocam ben protein barın içerdiği protein miktarından çok aminoasitleri önemli. Ve çok pahalılar çoğu da rafine şeker içeriyor. Yani onun yerine imkanın varsa yeşil mercimek, lor peyniri öneririm. Daha ekonomik.

Cicibebe al daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…