Merhaba spordan önce veya sonra protein ihtiyacımı gidermek adına toz alana kadar bar tüketiyorum. Ancak salonumda satılanların şeker oranı fazla. Bana besin değerleri güzel az şekerli ve iyi bir protein bar önerisi yapar mısınız?
Protein bar alana kadar git protein tozu al brom protein bar işine girme bence şeker oranı çok fazla ve fiyatını haketmiyor benceMerhaba spordan önce veya sonra protein ihtiyacımı gidermek adına toz alana kadar bar tüketiyorum. Ancak salonumda satılanların şeker oranı fazla. Bana besin değerleri güzel az şekerli ve iyi bir protein bar önerisi yapar mısınız?
Protein bar alana kadar git protein tozu al BROM protein bar işine girme bence şeker oranı çok fazla ve fiyatını hak etmiyor bence.
Knk bara hiç bulaşma aşırı pahalı,atıştırma olarak alınabilir dicemde 1 tane protein bara 70-80 TL Vermek Bence saçma,Sen İstiyorsan alabilirsin yine sana kalmış,bence baya pahalıHocam toz alana kadar demişim zaten bende almayı istiyorum ama daha yeni başladım almak mantıklı aslında ama karar veremedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.