Protein ocean güvenilir midir?

yok akrabalarımın hepsini tanıyorum ama biyolojik babam olmadığı için yorum yapamıyorum bu konuda
Hocam yanlış anlamayın, konuyla da alakası yok ama. Tam anlayamadım, babanız terk mi etti, ya da belli değil mi? Affedersiniz, inanın kötülemek için söylemiyorum Konuyla alakası yok. İsterseniz cevaplamayın rahatsız olduysanız.
 
Hocam yanlış anlamayın, konuyla da alakası yok ama. Tam anlayamadım, babanız terk mi etti, ya da belli değil mi? Affedersiniz, inanın kötülemek için söylemiyorum konuyla alakası yok. İsterseniz cevaplamayın rahatsız olduysanız.

Yok hocam zamanında maddi sıkıntılar çeken bir aile başkasının hayatını zindan etmemek için şu anki aileme vermiş olay bu sadece.
 
Yok hocam zamanında maddi sıkıntılar çeken bir aile başkasının hayatını zindan etmemek için şu anki aileme vermiş olay bu sadece.
Anladım hocam, sizin de hikayeniz ilginçmiş. Testi falan var mıdır ki ya, rahat rahat tüketin diye? DH (DHT imiş.)hormonu diye geçiyordu sanırım.
 
Anladım hocam, sizin de hikayeniz ilginçmiş. Testi falan var mıdır ki ya, rahat rahat tüketin diye? Dh hormonu diye geçiyordu sanırım.

Dht hormonu diye geçiyor ama testleri nerede yapılıyor bilmiyorum.

Taurin genellikle mental anlamda güç sağlıyor kafein ise fiziksel normalde fazla kafein anksiyeteyi tetikleyebilir ama taurin sayesinde buna engel olabilirsiniz.

Anksiyete olmasa bile tetikleniyor mu hocam ilk defa duyuyorum.
 
Son düzenleme:
Bu ürün, büyük ihtimal size pek etki sağlamaz. Eğer ilk defa kullanacaksanız, etkisini hissedebilirsiniz. Daha önce kullanan birisi için bu ürün pek iyi değil.

Hammadde konusunda, nereden aldınız diye sorduğumuz zaman "Biz aldık bir yerlerden, Avrupa'dan geliyor işte" cevabını veren bir marka. Eğer bütçenizi söylerseniz, daha iyisini öneririm.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı