Protein tozu alırken çok dikkat edin

sabaholmadan

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu floodda piyasadaki protein tozları incelenmiş. Ssn, BPN, muscle balance, Hero mega, zeus gibi markaların protein tozlarında büyük aldatmaca yapıldığını 100 gramlarında 1-2 gram protein olduğunu yazmış. Herhangi bir supplement almadan ince eleyip sık dokuyun, sosyal medyada gördüğünüz sporculara da çok kanmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yahu ben zaten kanıtlarla hep söylemiştim. Bana inanmıyordu bazı kişiler hatta Run Nutrition'u savunuyordu.

İsimler tam yazılmamış fakat göremedim, onu da ben kanıtladım ama. Bir konuda duruyor kanıtlarım.

Heromega whey Zero, sportica nutrition Platinum series whey, nutri king Full performance, muscle balance whey Advanced, nutripure whey classic b6, zeus nutrition classic series whey.

Listede ssn ve alt markaları da var.

Heromega whey Zero, sportica nutrition Platinum series whey, nutri king Full performance, muscle balance whey Advanced, nutripure whey classic b6, zeus nutrition classic series whey.

Listede ssn ve alt markaları da var.
Teşekkür ederim. Heromega bir ara alacaktım fakat vazgeçmiştim, iyi ki vazgeçmişim.

Linki var mıdır acaba? Twitter'de göremedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada link. Bu arada paylaşılan veriler çok amatörce geldi. Furkan er, emin çapan vs instagramında paylaşmış. İftira da olabilir

Yahu ben zaten kanıtlarla hep söylemiştim. Bana inanmıyordu bazı kişiler hatta Run Nutrition'u savunuyordu.
Öve öve bitiremediğin Swiss Nutrition listede, Run Nutrition yok . Bir de "söylemiştim" vesaire diyor, kim bilir kimlerin parasını çöpe attırdın. SSN bile önerdiğin markadan katbekat daha iyi.

Son olarak piyasada S*** N****** Gold Whey adıyla satışta olan ve etiket beyanına göre 35 gr’da 512 mg yani 100 gr’da 1,46 gr olarak beyan edilen Glisin oranının analiz raporunda tam 20 kat yani 100 gr’da 30 gr olarak tespit edildiği anlaşılıyor. Bu haliyle beyan edilenden çok daha yüksek oranda Glisin ilave edilerek üründeki toplam protein oranının Glisin miktarı çerçevesinde %30 daha yüksek gösterildiği anlaşılıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…