Protein tozu alırken çok dikkat edin

Sertifikaların üzerinde yazan tarihler, son geçerlilik tarihi değildir. ISO'nun güncellenme tarihidir.

Örneğin, ISO 9001:2015'de bulunan 2015, son geçerlilik tarihi değil ISO'nun güncellenme tarihidir. Bu konuda da bilgin yok, büyük ihtimal. Birisiyle tartışacaksan, bilgin olduğu konularda tartışırsın.

Big joy kreatin siparişi verdim onda bir şey yok değil mi?

Yok baba bigjoy iyidir al geç.

Öve öve bitiremediğin swiss nutrition listede, run nutrition yok :D. Bir de "söylemiştim" vesaire diyor, kim bilir kimlerin parasını çöpe attırdın. Ssn bile önerdiğin markadan katbekat daha iyi.

Son olarak piyasada s*** n****** Gold whey adıyla satışta olan ve etiket beyanına göre 35 Gr'da 512 mg yani 100 gr'da 1,46 gr olarak beyan edilen glisin oranının analiz raporunda tam 20 kat yani 100 Gr'da 30 gr olarak tespit edildiği anlaşılıyor. bu haliyle beyan edilenden çok daha yüksek oranda glisin ilave edilerek üründeki toplam protein oranının glisin miktarı çerçevesinde %30 daha yüksek gösterildiği anlaşılıyor.

Eki Görüntüle 1768489

Run Nutrition'un listede olmaması veya fabrikasının bile nerede olduğu belli olmayan ssn in masum olduğu anlamına gelmez, run zaten başlı başına zehir bir marka, ne sertifikaları doğru ne fabrikası ne de ham maddesi belli, ölümüne savunduğun run nutritionu alacağına millet fabrikası ve ham maddesi belli swissten alsın daha iyi, en azından millet sağlığından olmaz.

Son düzenleme:
Yine de belirtmek isterim ki, yayımlanan testlerin fake olma ihtimali düşük değil. Bunun açıklamasını da firmalar yapmalı.

İlerleyen süreçte kanıtlancak. Gıda dedektifine inanıyorum. Tüm ürünlerin kodlarını alarak işe girmişler. Adamlar boş iş yapmaz görünüyor açıkçası.
Ayrıca şu anda kullandığım ürün supplementler muz aromalı. Bunun da incelemesini aşırı merak ediyorum. Onun dışında koca sporcular bu değerleri bilerek bunları reklam yapıyorlarsa vay hallerine. Ne demek ya 1.3 gr protein. Nesquik iç kardeşim daha iyi.
Bu değerler kanıt olarak aklanırsa ki aklanacak HIQ nutrition top 1 olacağı kesin. Shredded brothers haftalar önce bu konudan bahsetti ve nihayet gündemde. Haberlere çıkacak bir konu. Hatta bu sektörün gidişatını değiştirecek olaylar başa geldi denilebilir. Ssn nutrition ayrıca da tebriklerimi sunarım biraz glisin basmışlar ama proteinin oranının sadece %10 kadar az olduğu çıkmış. Bu değere yine bir açıklama getirirler ama en azından protein içtiğinizi değerden anlıyorsunuz. O yüzden ssn de şu anda ayrı tutulabilir. Alt firmaları da aynı şekilde.
Bakalım neler olacak söylemek istediklerim bu kadar.

Bu çöp markalar ne yahu ilk kez duyuyorum. Eskiden mis gibi Optimum, MuscleTech, Weider falan vardı. Hero mega diye protein mi olur çizgi film adı gibi 😂
Dediğin markalar çok pahalı olunca piyasada bir sürü Türk markası türedi. Milleti öyle bir söğüşlüyorlar ki anlatamam. Hele Instagramda binlerce takipçisi olan sporcular bir pazarlıyor bunları 😀 Ekonomik segment whey diye bir kavram türetmiş adamlar. 😀 Ekonomik çöp satın alıyor insanlar, yazık valla vatandaşlarımıza.

Zamanında Amerikada bile adamlar protein tozlarında hileler yaptılar. Bizim ülkede ucuz diye ekonomik diye binlerce lira para kazandılar. Bugün Ssn dediğiniz marka 8 yıllık. Yıllardır kim bilir ne sattılar insanlara. Bugün diğerlerinin yanında daha masum diye bu markaya güvenmem ben. Kimbilir kac sene insanlara protein tozu diye çöp sattılar. Hiç masum değiller. Siz siz olun yetkili saticilardan parasını verip adi sani bilinen ithal marka alın, aldırın.

Son düzenleme:
Creatinin çakması zor. İçerisinde laktoz barındıranlar ucuz olur. Ama yine de bilindik marka önemli. Creatinde sorun olacağını düşünmüyorum ama genel olarak.

Peki nasıl kesin olarak anlarım verdiğim paraya değeceğini çoktan aldım ama paketi açmadım ona göre bunu kullanacağım ya da iade edeceğim diğer markalara göre servis başı 2 3 TL daha ucuza geliyor.

Peki nasıl kesin olarak anlarım verdiğim paraya değeceğini çoktan aldım ama paketi açmadım ona göre bunu kullanacağım ya da iade edeceğim diğer markalara göre servis başı 2 3 TL daha ucuza geliyor.

Arkadaşım iade etme.
Ürünü kullan işe yarar. Öyle bir dünya yok creatinde.
Bir sonrakinde bilindik marka alırsın diyeceğim de kaç yıldır güvenip bildiğimiz markalar da yamuk yapıyormuş meğer öyle değil mi?
Bunun çözümü net:
İthal ürün kullanacaksın.

Sertifikaların üzerinde yazan tarihler, son geçerlilik tarihi değildir. ISO'nun güncellenme tarihidir.

Örneğin, ISO 9001:2015'de bulunan 2015, son geçerlilik tarihi değil ISO'nun güncellenme tarihidir. Bu konuda da bilgin yok, büyük ihtimal. Birisiyle tartışacaksan, bilgin olduğu konularda tartışırsın.
Hocam dediklerinizin çoğuna katılıyorum çoğu da doğrudur ancak bir kez Protein Ocean'daki pirinç ununun 100 gramında 35 gram civarında karbonhidrat olduğunu söylemiştiniz. Ancak o bir ölçeğinde olan kadardı. Olabilir yanlış görmüşünüzdür belki. Ancak bu RUN ürünleri hakkındaki yorumlarınıza da katılmıyorum onlar da yanlış olabilir. Fiyatları gereksiz uygun. Belki de piyasaki en ucuz tozlardan bir tanesi. Fiyatı aynı seviyede olan markalar nasıl güven vermiyorsa bu da aynı. Protein oranını vs hesabını yapabilen biri değilim, ancak analiz raporuna gönderilirse ne mal olduğu ortaya çıkar.
Bu zamana kadar da aptallık yapıp çöp markalardan birçok protein tozu aldım. Ve bu analiz raporlarını görerek şunu öğrendim ki kaliteli alınmayacaksa hiç alınmamalı. IFBB Pro Card alıp, Mr Olmpiya'da yarışacak kadar bu işi profosyenel yapan birinin bile kullandığı markanın ne olduğunu gördüm. Bizim salondaki PT'nin söylediği bir söz var , Türkiyedeki markalar ikiye ayrılır Türk hammedeli ve yurtdışı hammadeli, diye.
Alınırsa yurtdışı hammadeli ürünler ya da Türkiye'de kendini kanıtlamış Hardline, BIGJOY gibi markalar tercih edilmeli. Ya da hiç tercih edilmemeli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı