Protein tozu alırken çok dikkat edin

Yahu %30 protein oranı falan yok nereden uyduruyorsun. Glisini az bir tek, glisin de vücutta üretilir sen bir şeyler mi içtin?

Sen ilk önce dininmiş gibi savunduğun Run Nutrition'un fabrikasını göster, ham maddesini göster, doğru belgelerini göster. Swiss'in her şeyi belli. Fabrikası belli, ham maddesi belli, belgeleri belli, sponsorları fabrikayı geziyor ilk önce. Şimdi sana sorsam Allah mı Run Nutrition mu diye, tahmin ediyorum ki bir ihtimal Run Nutrition dersin.
Gel güzel dostum sana içinde ne kadar protein olduğunu bakkal hesabıyla anlatayım.

Swiss, 35 gram ölçekte 25 gram protein sunuyor. 25'i 35'e bölersen, 0.71 çıkar. 0.71'i 100 ile çarparsan, 71 çıkar. Biz burada bu ürünün ortalama %70 protein içerdiğini tahmin ediyoruz.

Şimdi, bu adamlar protein oranını %30 oranında yüksek göstermiş. Bu da, ürünün gerçekte %49 protein içerdiğini gösterir. Aşağı yukarı hesaplar böyle yapılır. İnsanlara öve öve bitiremediğin ürün, %49 protein içeriyor. Diğer minimum-orta seviye markalar bile %50'nin üzerinde protein sunuyor.

Umarım anlatabilmişimdir. "Glisini yüksek ne olacak ya, vücutta da var zaten" dediğin ürün, sadece %49 gram protein içeriyor. Sen buna para veriyorsun ve insanlara öneriyorsun. Ben malum listedeki ürünlerden SSN hariç diğer ürünleri kimseye önermedim. SSN'de aralarında en masum olanı.

Hangi ürünleri kullanalım o zaman?
Kullanmadığım Hardline whey protein var evde. Hardline-bigjoy falan mı kullanalım?

Evet hocam bunları kullanmak lazım işin ekonomik tarafına yönelmek istiyorsanız.

Gel güzel dostum sana içinde ne kadar protein olduğunu bakkal hesabıyla anlatayım.

Swiss, 35 gram ölçekte 25 gram protein sunuyor. 25'i 35'e bölersen, 0.71 çıkar. 0.71'i 100 ile çarparsan, 71 çıkar. Biz burada bu ürünün ortalama %70 protein içerdiğini tahmin ediyoruz.

Şimdi, bu adamlar protein oranını %30 oranında yüksek göstermiş. Bu da, ürünün gerçekte %49 protein içerdiğini gösterir. Aşağı yukarı hesaplar böyle yapılır. İnsanlara öve öve bitiremediğin ürün, %49 protein içeriyor. Diğer minimum-orta seviye markalar bile %50'nin üzerinde protein sunuyor.

Umarım anlatabilmişimdir. "glisini yüksek ne olacak ya, vücutta da var zaten" dediğin ürün, sadece %49 gram protein içeriyor. Sen buna para veriyorsun ve insanlara öneriyorsun. Ben malum listedeki ürünlerden ssn hariç diğer ürünleri kimseye önermedim. Ssn'de aralarında en masum olanı.

Ssn de masum değil aga bu arada, aynı glisin kurnazlığını onlar da yapmış. Yalnız bu ifşaat ne kadar doğru onu da sorgulamak lazım. İtham ettiği firmaların açıklamarına baktım durum biraz garip geldi, adam a4'e sadece veri girmiş, hiçbir prosedür yok kağıtta.

Umarım anlatabilmişimdir. "Glisini yüksek ne olacak ya, vücutta da var zaten" dediğin ürün, sadece %49 gram protein içeriyor. Sen buna para veriyorsun ve insanlara öneriyorsun. Ben malum listedeki ürünlerden SSN hariç diğer ürünleri kimseye önermedim. SSN'de aralarında en masum olanı.
Yahu bir kere Swiss'te glisin yok. Listede bulunmuyor diye masum olmuyor, önerdiğin Run zehir yuvasıdır. Hala bana fabrika, ham madde ve belge vermedin. Kimseyi kandırma.
Screenshot_20230506_150156_Chrome.png

Evet hocam bunları kullanmak lazım işin ekonomik tarafına yönelmek istiyorsanız.

Ssn de masum değil aga bu arada, aynı glisin kurnazlığını onlar da yapmış. Yalnız bu ifşaat ne kadar doğru onu da sorgulamak lazım. İtham ettiği firmaların açıklamarına baktım durum biraz garip geldi, adam a4'e sadece veri girmiş, hiçbir prosedür yok kağıtta.
Evet ben de fark ettim herhangi bir belge yok. Arada zaten dandik olduğunu bildiğim markalar vardı da belge, kanıt yok.

Yahu bir kere Swiss'te glisin yok. Listede bulunmuyor diye masum olmuyor, önerdiğin Run zehir yuvasıdır. Hala bana fabrika, ham madde ve belge vermedin. Kimseyi kandırma.
Eki Görüntüle 1768566
Kardeşim benim, zaten listede bulunmayıp dolandırıcılık yaptıkları için adam bunu ifşalamış. Sen kafayı mı yedin? "Doğru ya, haksızmışım yapacak bir şey yok" demek bu kadar zor mu senin için?

Adamlar zaten listeye Glisin bulunduğunu yazsa, dolandırıcılık ve sahtecilik yapmamış olacaklar. Bunu 5 yaşındaki çocuk bile anlar.

Burada Glisin olduğunu kabul ediyorsun, protein oranı %49 dedikten sonra Glisin yok diyorsun. Psikiyatriye görünmeni öneririm.

Bana diyene bak kimlerin parasını çöpe attırdın diye. İnsanlara zehir satan kişi diyor bunu bana yahu.

Swiss aynısını falan yapmıyor, glisin miktarı yüksek bir tek ve bu da zaten vücutta üretilebiliyor. Algı yaratma zehir satıcısı seni.
Burada da kabul ediyorsun :D.

Burada da yine kabul ediyorsun.

Kardeşim benim, zaten listede bulunmayıp dolandırıcılık yaptıkları için adam bunu ifşalamış. Sen kafayı mı yedin? "Doğru ya, haksızmışım yapacak bir şey yok" demek bu kadar zor mu senin için?

Adamlar zaten listeye Glisin bulunduğunu yazsa, dolandırıcılık ve sahtecilik yapmamış olacaklar. Bunu 5 yaşındaki çocuk bile anlar.

Burada Glisin olduğunu kabul ediyorsun, protein oranı %49 dedikten sonra Glisin yok diyorsun. Psikiyatriye görünmeni öneririm.

Burada da kabul ediyorsun :D.

Burada da yine kabul ediyorsun.
Evet çünkü az önce içeriğine bakmamıştım. Yazıda diyor ki söylenenden 20-30 kat daha yüksek. Ama öyle bir şey gözükmüyor.

Kendi diyemediklerini başkasına dedirtemedin diye ahkam mı kesiyorsun sen :D

Scitec şeftali yoğurt aromalı alıp geçmek lazım.

Bu çöp markalar ne yahu ilk kez duyuyorum. Eskiden mis gibi Optimum, MuscleTech, Weider falan vardı. Hero mega diye protein mi olur çizgi film adı gibi 😂
Hocam çok enteresan markalar türemiş. Millet çinden vs alıp marka basıp satıyor.

Evet çünkü az önce içeriğine bakmamıştım. Yazıda diyor ki söylenenden 20-30 kat daha yüksek. Ama öyle bir şey gözükmüyor.

Kendi diyemediklerini başkasına dedirtemedin diye ahkam mı kesiyorsun sen :D
Gerçekten ruhsal sorunların var. Adamlar zaten oraya 30 kat yükseğini yazsa, sahtecilik yapmamış olacaklar. Ya çok küçük bir çocuksun ya da özrü olan birisisin.

555555.png

66666666.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı