Protein tozu kullanılmalı mı?

Aşırıya kaçmadıkça yıkıcı zararı olmasa da polisakkaritler (maltodekstrin gibi) sayesinde işlenmiş bir takviyenin tercih edilebilir protein kaynakları içerisinde mantıklı yer aldığı söylenemez ki ben zaten streoid diye bir şey belirtmedim lakin o mantıkta bakarsak streoidlerde lipittir der makul kılmaya çalışırız. Burada işin özü sporun ne amaçla yapıldığı ve alınan takviyenin gerekli olup, olmadığıdır. Sporu bir yarışmacı gibi ömür boyu olmasa da 9 sene ben de yaptım. (sağlık sorunlarından sonra bıraktım)
Not: Protein hormonların yapısına katılır yani aldığınız kaynağa ve miktara göre bazı hormonlara dolaylı bazılarına doğrudan etkisi vardır streoidler gibi olmasa dahi. (ki streoidi de niye konuya dahil ettiniz anlamadım)

7 porsiyon için 130 lira mı Gidip tavuk veya et alsanız daha iyi değil mi? 2 kilo kıymadan 10-15 porsiyon köfte çıkar zaten.

Hocam gerek yok ki öyle duruma. Kalori açığı yaratınca ister istemez zaten acıkacaktır. (Eğer başka bir sağlık sorununa dayalı iştah problemi yoksa ki spordan önce bir kan testi yaptırmaktan zarar gelmez) Her sıkıştığında toza başvurursa 1 seneyi doldurunca kas hacmi görece daha az artacağı için bu sefer çeşitli takviyeler aramaya başlar ki kendisi daha 16 yaşında.

Sporu önce 1 sene kadar bir yapın, gelişiminizi inceleyin, spor hakkında ve takviyeler hakkında zaten 1 yıl içerisinde çok bilgi edinmiş olursunuz. O zaman zaten ihtiyacınızın olup olmadığına kendiniz bile karar verebilirsiniz.

Bu tip zararlı şeylerle bünyeni zehirleme.
Protein tozu zararlı değildir.
Hocam kaslanmak için en az 1, 1.5 yıl gerek.
İlk 3 ay bile gözle görülür bir fark oluşacaktır. Sağlam beslenme ve düzenli antremanlar ile 6-12 ayda bile vücut yapılır. Ha tabi YT'de gördüğün adamlar gibi olmazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…