Protein tozu markası önerisi

Sitede güzel indirimler var site hakkında ne düşünüyorsunuz hocam.

Ben supplementler'den alırım genelde fakat burada Multipower'ın fiyatı çok iyiymiş. Bir tane sipariş ederim muhtemelen buradan 🙂. Alacaksan direkt al bunu. Alternatif olarak Olimp de alabilirsin, kalitelidir ama multi fazlasıyla yeter. Hem servis oranı fazla hem fiyatı daha uygun.

Ben supplementler'den alırım genelde fakat burada Multipower'ın fiyatı çok iyiymiş. Bir tane sipariş ederim muhtemelen buradan 🙂. Alacaksan direkt al bunu. Alternatif olarak olimp de alabilirsin, kalitelidir ama multi fazlasıyla yeter. Hem servis oranı fazla hem fiyatı daha uygun.

Tamamdır hocam çok sağ olun araştırırken sahte siteler falan oluyor diye gördüm ama bu DeFacto'nun sitesi sanırım.

Ben supplementler'den alırım genelde fakat burada Multipower'ın fiyatı çok iyiymiş. Bir tane sipariş ederim muhtemelen buradan 🙂. Alacaksan direkt al bunu. Alternatif olarak olimp de alabilirsin, kalitelidir ama multi fazlasıyla yeter. Hem servis oranı fazla hem fiyatı daha uygun.

Hocam tekrar rahatsız ediyorum sizin önerdiğiniz marka ile bu aynı değil mi?

Hocam tekrar rahatsız ediyorum sizin önerdiğiniz marka ile bu aynı değil mi?

Estağfurullah. Evet aynı fakat glutamine falan almana gerek yok gereksiz olur. Toz yeterli. Bu sete para verene kadar DeFacto'dan Multipower'ı al veya yalnızca Scitec al. Yanında hediye seçebiliyorsun shaker seçersin, sepette bir hediye daha sunacak onda da saklama kabı veya 2. bir shaker seçebilirsin sana kalmış.

Estağfurullah. Evet aynı fakat glutamine falan almana gerek yok gereksiz olur. Toz yeterli. Bu sete para verene kadar DeFacto'dan Multipower'ı al veya yalnızca Scitec al. Yanında hediye seçebiliyorsun shaker seçersin, sepette bir hediye daha sunacak onda da saklama kabı veya 2. bir shaker seçebilirsin sana kalmış.

Sağ olun hocam.

Supplementler, bigjoy öneririm WPC80 kullanıyorlar

Sağ olun hocam.

Buradan Shaker seçin. Aroma çikolata öneririm en güzeli ve rahat bir içim sunan o.

Screenshot_4.png

Bu alandan da önereceğim Shaker olur. Yedek yaparsınız. Havlusu çok kaliteli değil, o çantayı da kullanmazsınız boşa almayın. Pillbox da işinize yaramaz. En mantıklısı saklama kabı veya shaker. Yanınızda yedek toz taşıyacaksanız saklama kabı tercih edin. Gerçi shaker'ın altında saklama haznesi bulunuyor. İsterseniz kupa da alabilirsiniz benim son alışverişimde kupa yoktu. Bunu bitirdikten sonra bir de Multipower deneyin o da çok iyidir.

Screenshot_5.png

Son düzenleme:
Buradan shaker seçin. Aroma çikolata öneririm en güzeli ve rahat bir içim sunan o.

Eki Görüntüle 2334672

Bu alandan da önereceğim shaker olur. Yedek yaparsınız. Havlusu çok kaliteli değil, o çantayı da kullanmazsınız boşa almayın. Pillbox da işinize yaramaz. En mantıklısı saklama kabı veya shaker. Yanınızda yedek toz taşıyacaksanız saklama kabı tercih edin. Gerçi Shaker'ın altında saklama haznesi bulunuyor. İsterseniz kupa da alabilirsiniz benim son alışverişimde kupa yoktu.

Eki Görüntüle 2334674

%73,3 protein oranı var ham madde ne kullanıyor bulamadım.

Buradan shaker seçin. Aroma çikolata öneririm en güzeli ve rahat bir içim sunan o.

Eki Görüntüle 2334672

Bu alandan da önereceğim shaker olur. Yedek yaparsınız. Havlusu çok kaliteli değil, o çantayı da kullanmazsınız boşa almayın. Pillbox da işinize yaramaz. En mantıklısı saklama kabı veya shaker. Yanınızda yedek toz taşıyacaksanız saklama kabı tercih edin. Gerçi Shaker'ın altında saklama haznesi bulunuyor. İsterseniz kupa da alabilirsiniz benim son alışverişimde kupa yoktu. Bunu bitirdikten sonra bir de multipower deneyin o da çok iyidir.

Eki Görüntüle 2334674

Evet hocam az önce bundan aldım shaker seçtim çok sağ olun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı