Tamamdır hocamtartışmaya gerek yok onca iyi ürün varken önermiyoruz deyip geçelim enes.

Tamamdır hocamtartışmaya gerek yok onca iyi ürün varken önermiyoruz deyip geçelim enes.
Milli markamız gururumuz HIQbizi temsil ediyor alman kalitesiyle milli markamız olarak dünya yıldızlarını tokatlıyor
HIQ almayan f*tocudur
Grama vurunca HIQ'dan daha ucuza geliyor haberiniz olsun ucube maymun beyefendi.
Hocam natural mutation haan farmadan çıktığı için eco orta segmentte bile yüzüne bakılmayacak bir ürün değil mi? Ben mi yanlış biliyorum?
Hardline nerenin markası?
Whey protein var whey proetin var yani natural mutationdaki wheyin ederi 600 700 TL maksimum zaten. Eco-orta segment bir ürün... Kanalımda "whey proteinleri segmentlere ayırıyoruz" adlı videoyu izlemeni öneririm. Ayrıca net bir bütçe verirsen +2 kg üstü whey istiyorum XXX TL bütçem var diye net tavsiyeler verebiliriz.
HIQ'nin kullandığı ham madde ile oceanınkini kıyaslayamazsın bile? Tek gördüğün şey fiyat, fiyata takılı kalacaksan direk supplement kullanma arkadaş, git proteinini besinlerden karşıla.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.