Protein tozu nasıl içilir?

Leksas

Centipat
Daha fazla  
Proteinocean'dan blueberry muffin aromalı whey protein aldım. Bugün geldi, denedim. Tadı leş gibiydi her şeyi yiyebilen biriyim ancak yarısını içebildim. Kullanım öneriniz var mıdır? Badem sütüyle ya da sos olarak mı kullanmalıyım?

Az su koyup sos yapabilirsin bulktaysan süt ile içebilirsin genelde su ile içilir donmuş meyve ve protein tozunu blend edip sorbe yapıp tatlı iştiyacını karşılayabilirsin vb.

Hocam bazı aromalarının tadı gerçekten çok kötü oluyor. Çilek, çikolata vb bildiğimiz klasik aromları deneyiniz bir dahakine. Çünkü lansman ürünlerinin hepsi öyle çok güzel olmuyor. Ucuz diye alınıyor ama sonuç ortada... O bitene kadar biraz dayanacaksınız artık.

Hocam bazı aromalarının tadı gerçekten çok kötü oluyor. Çilek, çikolata vb bildiğimiz klasik aromları deneyiniz bir dahakine. Çünkü lansman ürünlerinin hepsi öyle çok güzel olmuyor. Ucuz diye alınıyor ama sonuç ortada... O bitene kadar biraz dayanacaksınız artık.
Biraz zor olucak ama bi şekil dayanıcaz artık 😁

Az su koyup sos yapabilirsin bulktaysan süt ile içebilirsin genelde su ile içilir donmuş meyve ve protein tozunu blend edip sorbe yapıp tatlı iştiyacını karşılayabilirsin vb.
Teşekkürler, deneyeceğim

İçerken ağzıma hala toz gibi şeyler geldi tam karıştıramadım mı acaba yoksa bütün protein tozları mı öyle?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı