Ayla9080
Hectopat
Hardline almayın diye uyarıyorum, keşke baksaydınız almadan önce ya da konu açsaydınız, en iyi ihtimal süt ile için yapacağınız bir şey yok.
Siz ne onerirsiniz?
Hardline almayın diye uyarıyorum, keşke baksaydınız almadan önce ya da konu açsaydınız, en iyi ihtimal süt ile için yapacağınız bir şey yok.
Aroma olarak en başaralı markalar, HIQ, Weider ve Multipowerdır bana göre.Siz ne onerirsiniz?
Aroma olarak daha kötü, hem aroma hem içerik olarak aynı fiyata daha iyi markalar var.Sebebi nedir hocam? Bir durum mu oldu?
Aroma olarak daha kötü, hem aroma hem içerik olarak aynı fiyata daha iyi markalar var.
O fiyatda HIQ çok daha iyi, bir alt segment olarak BigJoy (MySupplement) ve Supplementlerin kendi markası.Teşekkürler. Son 4 aydır ortalıkta öyle iddialar dönüyor ki. Onlardan biri zannettim. Hardline cidden fiyat olarak çok pahalı. Siz ne önerirsiniz?
O fiyatda HIQ çok daha iyi, bir alt segment olarak bigjoy (mysupplement) ve supplementlerin kendi markası.
Siz ne onerirsiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.