Protein tozu ne işe yarar?

İlk önce bir araştırın ne olup olmadığını
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
karşıma çıkan ilk mantıklı videoyu attım. Antrenmanlarda ne yaptığınızı bilmiyorum fakat protein tozu sizi bir anda göğe çıkarmayacak, ilk önce beslenmenizi düzeltmeye bakın bence.

Haklısınız. Teşekkürler.

Peki bu protein tozlarındaki servis olayı nedir mesela 14 servislik bir toz ne anlama gelir?

Herkese iyi günler. Yeni yeni kalistenik egzersiz yapıyorum pull-push up şeklinde, kendi sınırlarımı inanılmaz zorlayacak biçimde. Protein tozu işine de girmek istiyorum. Protein tozu benim gibi bir insan için alınır mı? Veya direk olarak protein tozu ne işe yarar? 1.82 boyundayım ve 68 kiloyum.
Knk sen protein tozunu falan boşver 1.82 boyunda ideal atletik vücut için minimum 75 kilo olmalısın. Bence kesinlikle hiçbir gıda takviyesi alma şahsen ben 2 yıldır gidiyorum fitnessa 175 boyum var ilk başladığım zaman 65 kiloydum daha sonrasında yemeği arttirdim gerçi öyle ara öğün falan yapmadım da yediğimde sağlam yiyordum çünkü spor insanın iştahını açıyor. Şuan ise 70 kiloyum ve hala herhangi bir takviye almadım ve şuan ayıptır söylemesi yarışmaya katılabilecek derecede fiziğim var bu biraz da genetige bağlı ama demek istediğim proteinden Vitaminden çok kilo önemli tabi yagli da olma gidip gainer falan alma onu aşırı zayıfsan almalısın. Şuan için yemege para ver eğer benim gibi fazla yağ tutmayan bir vücuda sahipsen istediğin gibi yemek ye ama yok bende yağlanma oluyor diyorsan paso pilav tavuk göm başka çaresi yok vitamin protein falan yalan işler. Tabi motivasyonunu arttırıyor ona bişey diyemem ki ztn bu spora üst düzey yapmazsan ztn bas yemeğe gitsin zevkli de

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı