zKevhss
Femtopat
Daha fazla
Tanıdıklarına satabilirsin veya spor salonlarına gidip orda satmaya çalışabilirsin.Merhaba, elimde hiç açılmamış Grizzone Oreo'lu ve hiç açılmamış karamelli pirinç unu var. Ben bunu hangi sitelerde nasıl satabilirim bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Spor salonlarına satmayı dene.Merhaba, elimde hiç açılmamış Grizzone Oreo'lu ve hiç açılmamış karamelli pirinç unu var. Ben bunu hangi sitelerde nasıl satabilirim bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Grizzone gibi markaları alacaklarını sanmıyorum ama insta adreslerine falan mı yazmalıyım acabaMahalle spor salonlarina teklif edebilirsin.
Grizzone almazlar gibi yaSpor salonlarına satmayı dene.
Merdivenaltı salonsa en kötü yarı fiyatına verirsin zaten alır, macfit falansa almayabilir. Onun dışında letgoya da koyabilirsin.Grizzone gibi markaları alacaklarını sanmıyorum ama insta adreslerine falan mı yazmalıyım acaba
Merdivenaltı salonsa en kötü yarı fiyatına verirsin zaten alır, MACFit falansa almayabilir. Onun dışında Letgo'ya da koyabilirsin.
Siteyi hiç duymadım, dediğim gibi en iyisi merdivenaltına satmak.Letgo'da ilanımı red ediyorlar maalesef site arıyorum şu an zebramo diye bir tane keşfettim.
Siteyi hiç duymadım, dediğim gibi en iyisi merdivenaltına satmak.
Bende yalovadaydım 2-3 gün önce, bilsem gelip alırdım.Yalovadayım burada çok yok herhalde ya ama instalarına yazacağım glb direkt gidip abi ben bunu satıyom diyemem valla
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.