Protein tozu önerisi

ebucehill

Centipat
Daha fazla  
Selamlar uzun süredir spor yapmıyordum tekrar sağlıklı beslenmeye ve spora başlamayı düşünüyorum. Günlük egzersiz sonrası ya da sabah kahvaltıda yulafla beraber tüketebileceğim canım tatlı istediğinde kek yapabileceğim protein tozu arıyorum ancak hiçbir fikrim yok. Sanırım whey versiyon bana daha uygun olacaktır. Öneriniz var mı marka ve aroma olarak? HIQ Pro vegan ve HIQ whey Pro onerdi bir arkadaşım hangisi daha uygun olur benim için?

Selamlar uzun süredir spor yapmıyordum tekrar sağlıklı beslenmeye ve spora başlamayı düşünüyorum. Günlük egzersiz sonrası ya da sabah kahvaltıda yulafla beraber tüketebileceğim canım tatlı istediğinde kek yapabileceğim protein tozu arıyorum ancak hiçbir fikrim yok. Sanırım whey versiyon bana daha uygun olacaktır. Öneriniz var mı marka ve aroma olarak? HIQ Pro vegan ve HIQ whey Pro onerdi bir arkadaşım hangisi daha uygun olur benim için?
HIQ çoğu sporcuya sponsor olarak adından söz ettirsede gönüllerin sultanı cebimizin dostu proteinocean'ı öneririm. Zaten ucuz ama daha ucuz olsun dersen lansman ürünlerine bakabilirsin. Lansman ürünü tek bir aroma seçeneğine sahip ama normal fiyatından alırsan bin türlü aroma seçeneğin var.

Şuanda lansmanda olan : https://proteinocean.com/whey-protein-lansman-7

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı