Herkese selamlar yurtta kaldığım için sporda almam gereken protein miktarını tam olarak alamıyorum. O yüzden protein tozu almaya karar verdim ancak çok bilgim olmadığından sizlere sormak istedim.
Bigjoy | Sporcu Takviye Ürünleri ve Sporcu Gıdaları
Benzersiz formüllere sahip protein tozu, amino asit, gainer gibi sporcu ürünlerini en zengin hediye seçenekleri ile bigjoy.com.tr'den satın alabilirsiniz.www.bigjoy.com.tr Supplementler.Com Whey Protein 1000 Gr - Whey Protein
%23 BCAA oranlı, kolay karışan, Danimarka Menşei ham maddeli, B6 vitaminli, Avrupa standartlarında ve GMP sertifikalı. İncele, yorumları oku ve satın al.www.supplementler.com
Bu iki markanın protein tozlarına internette iyi demişler ama ne kadar iyi bilemiyorum. Sizce alınırsa hangisi alınır veya farklı tavsiyeniz var mıdır? F/P olarak en iyisi hangisidir?
2000 civarı diyebilirimBütçeniz nedir ?
2000 civarı diyebilirim
İnternette Proteinocean'ı çok kötüleyen gördüm o yüzden vazgeçtim sizce bigjoy ve supplementlerden iyi mi bir de Scitec'te öneriyorlardı marka olarak iyi midir?
Hocam 2000 TL bütçeden sonra Proteinocean a hiç bakmayın. Proteinocean bütçe dostu bir marka. Bigjoy Hardline Scitec optimum gibi markalarla yarışamaz bile.
Bigjoy | Sporcu Takviye Ürünleri ve Sporcu Gıdaları
Benzersiz formüllere sahip protein tozu, amino asit, gainer gibi sporcu ürünlerini en zengin hediye seçenekleri ile bigjoy.com.tr'den satın alabilirsiniz.www.bigjoy.com.tr Supplementler.Com Whey Protein 1000 Gr - Whey Protein
%23 BCAA oranlı, kolay karışan, Danimarka Menşei ham maddeli, B6 vitaminli, Avrupa standartlarında ve GMP sertifikalı. İncele, yorumları oku ve satın al.www.supplementler.com Scitec Whey Professional Whey Protein 920 Gr - Whey Protein
Konsantre ve izole whey’li %100 whey protein! %23 oranında BCAA, düşük şeker ve yağ oranı, yüksek amino asit içeriği. İncele, yorumları oku ve satın al.www.supplementler.com
Hocam genel olarak tercih edebilecekleriniz bunlar olur. Şahsi düşüncem 900-1000 gramlık bir protein tozuna ben 1600-1700 TL gibi bir para vermem tavuk alır yerim daha iyi ama sizin bulunduğunuz şartlar neticesinde bigjoyda hazır indirim varken bigjoy veya swiss tavsiye ederim.
Bigjoy için sepette arda10 swiss için sepette kadir10 kodunu kullanırsanız ayrıyeten %10 daha indirim sağlıyor.
Cevap için teşekkürler, şu an indirimde mevcut olduğu için bigjoy mantıklı geldi deneme için 1050gr olanı almayı düşünüyorum aroma öneriniz var mı acaba?
Bigjoy çilekli ve muzlu var bende. Çilekli hoşuma gitti ama muzluyu beğenmedim. Genel anlamda şekerden dolayı rahatsız oluyorum. Su ile karıştırıyorum tatlıya maruz kalmamak için. Supplementler whey de muzluyu almıştım gayet beğenmiştim ama şekeri nasıldı hatırlamıyorum. Etki olarak bir şey diyemem. Gönül ister ki daha şekersiz olan izole olanları alayım ama çok pahalı.Cevap için teşekkürler, şu an indirimde mevcut olduğu için bigjoy mantıklı geldi deneme için 1050gr olanı almayı düşünüyorum aroma öneriniz var mı acaba?
Swissi yeni duydum. Önerir misiniz? Gelişime etkisi ve şeker oranı nasıl?Şu an bende birebir aynısı çikolata aromalısı var. Belli bir süreden sonra tadı bayıyor. Bundan önce bisküvi aromalı kullanmıştım çok hafif ve güzeldi. Bisküvi gibi hafif aromalar öneririm ama tabii ki tamamen tercih meselesi oluyor.
Cevap için teşekkürler, şu an indirimde mevcut olduğu için bigjoy mantıklı geldi deneme için 1050gr olanı almayı düşünüyorum aroma öneriniz var mı acaba?