Protein tozu önerisi

27Muhammed27

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, spora başlayalı 2 ay oldu. 1 aydır kreatin kullanıyorum ve artık protein tozuna da geçmek istiyorum. Önerebileceğiniz uygun başlangıç için protein tozu var mı? Benim aklımdaki protein tozu bu ama çok anlamadığım için sağlık sıkıntısı yaşamakta istemiyorum, yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2026-03-13-01-13-35-744_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2026-03-13-01-13-35-744_trendyol.com.jpg
    79,8 KB · Görüntüleme: 7
Arkadaşlar, spora başlayalı 2 ay oldu. 1 aydır kreatin kullanıyorum ve artık protein tozuna da geçmek istiyorum. Önerebileceğiniz uygun başlangıç için protein tozu var mı? Benim aklımdaki protein tozu bu ama çok anlamadığım için sağlık sıkıntısı yaşamakta istemiyorum, yardımcı olur musunuz?

Günlük protein ihtiyacını karşılayabiliyorsan protein tozuna gerek yok. Eğer almak istiyorum dersen, linkteki protein tozunu önermem. Onun yerine Proteinocean, BigJoy, Hardline, HiQ, Grizzone gibi markalara bakabilirsin.

Protein tozu kullanmak elit seviyede olmak anlamına gelmiyor. Tavuk, et, balık vb yemeklerden yeterince protein alıyorsan kullanmaya gerek yok. Attığın üründede sanırım kedi etinden gelen protein var :D 600 liraya hem shaker hem 900gr toz. Kabız garantili. Hardline bigjoy SSN HIQ gibi markalar tercih edebilirsin.

Öncelikle spor yapman protein tozu kullanmak zorunda olduğun anlamına gelmez. Protein tozu günlük protein ihtiyacını desteklemek için kullanılır. Eğer tavuk, yumurta ile vs. günlük protein miktarını karşılayabiliyorsan protein tozu kullanmana gerek yok zaten. Ayrıca bu fiyata kaliteli bir protein tozu almanız imkansız. O fiyata 960 gr kaliteli whey protein alamazsın. Ayrıca WPC 80 altında bir protein tozuda almanızı tavsiye etmem. Minimum ölçek başı 24 gram proteine sahip protein tozlarını tercih edin bunlar genellikle premium seriler olur. Örnek markalar: Supplementler, Proteinocean, Grizzone (ucuz olanlar değil premium seri olanlar), Hardline, SSN, HIQ vs.

Son düzenleme:

Bunu alacağına hiç alma. Bunun içeriğinde protein tozundan çok petibör bisküvi vardır muhtemelen.

Protein tozu kullanmak elit seviyede olmak anlamına gelmiyor. Tavuk, et, balık vb yemeklerden yeterince protein alıyorsan kullanmaya gerek yok. Attığın üründede sanırım kedi etinden gelen protein var :D 600 liraya hem shaker hem 900gr toz. Kabız garantili. Hardline bigjoy SSN HIQ gibi markalar tercih edebilirsin.
Ucuz bişi istiyosan en mantıklı alabileceğin marka SSN şuanda. İndirimine göre de Protein Ocean - Hiq - Hardline falan bakman laızm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı