Protein Tozu Ve Doktorlar

Canan Karatay %100 haklı bununla ilgili çalışmalar makaleler var.

Spor sağlık için yapılır. En sağlıklı besin ise en doğal olanı. Mecbur kalmadıkça yapay takviyeler kullanmanızı önermem.

Protein tozu çok lüzumsuz gerçekten. Çok zorda kalınmadığı taktirde ben gereksiz buluyorum. Etini, tavuğunu haşla krallar gibi yumurtanı... Tertemiz kaliteli protein kaynakları, yanında götürmen gerekiyorsa yemeğini taşı bence. Protein tozu zararlıdır demiyorum, çokta lazım değil diyorum. Bu arada bunu 10 yıllık spor geçmişi olup uzmanlığı beslenme olan birisi olarak yazıyorum. Hem benim gibi miden ve bağırsakların hassassa tatlandırıcılı protein tozları çeşitli sindirim sistemi sorunları yaratabilir bünyende. Tatlandırıcan ötürü yine protein tozuyla alakası yok.

Pekala mesaj atan herkeze çok teşekkür ediyorum bu saatte vaktinizi aldım kusura bakmayın.
Tozu yumurta tavuktan çok bıktığımda falan kullanırım bitene kadar sonra birdaha almam ki ihtiyacımda yok sanırım teşekkürler herkeze tekrardan.

Yurt dışında binlerce bilimsel araştırma yapıldı protein tozunun zararlı olmadığına dair. Türkiye hariç bir ülkede çıkıp Protein tozu zararlı derseniz size gülerler. Dünyaca ünlü Dr.Mehmet Öz bile bu tozun zararlı olmadığını kendisinin de kullandığını belirtti binlerce defa. İnsanlar hala bir delil dayanak sunmadan Protein zararlı diyenlere nasıl inanıyor aklım almıyor. Ayrıca Protein tozundan ölen bir tane sporcu göstersinler inanalım. Protein tozunun zararı yerine soframızdaki şeker ve ekmeğin zararlarından bahsetseler daha iyi olacak.

Zararlı diyen yok zaten gereksiz diyoruz kardeşim. Protein tozu çok mobil bir yaşantın yoksa gereksizdir. Kalite olarak et ve yumurtadan daha düşük seviyede kaliteye sahip bir protein kaynağıdır. Protein tozu yemek olmadığı zaman mevburiyetten içilecek bir besin takviyesidir.

Mesajım zaten size değil. Canan Karatay ve türevlerine siz neden üzerinize alındınız? Ayrıca gereksiz konusu tartışılır çok büyük kas kütleniz varsa mecbur içmek zorundasınız et ve yumurta bir yere kadar. Ama yeni başlayan ve küçük kas kütleli insanlar için gereksiz olabilir.
Hocam buraya kadar her şey iyiydi.
(!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…