Protein tozu zararlı mı?

Daha fazla  
Birkaç yerde böbrekleri yoruyor diye duydum. Marka olarak BigJoy kaliteli geliyor bana. Zaten en kaliteli olanlar inanılmaz pahalı.
1 ölçek protein tozunu mu tercih edersiniz yoksa 3 adet yumurta mı 100 Gr tavuk mu?

Protein genel olarak fazla alınırsa karaciğeri yoruyor. İhtiyacın kadarını ihtiyaç olursa protein tozuyla alabilirsin. Sorunun cevabıysa değişir yani hergün herhangi birisiyle protein almak sıkar.

Protein tozu alacaksanız WPC80 veya 90 alın. Kalitesiz markalara yönelmeyin. Ayrıca protein tozunu günde 3-4 ölçek içmediğin sürece herhangi bir zararı yok. Örneğin günlük 1 ölçek laktozsuz süt ile kullanıyorum. Ekstra olarak tavuk yumurtamıda yiyorum herhangi bir zararı yok.

Protein tozu alacaksanız WPC80 veya 90 alın. Kalitesiz markalara yönelmeyin. Ayrıca protein tozunu günde 3-4 ölçek içmediğin sürece herhangi bir zararı yok. Örneğin günlük 1 ölçek laktozsuz süt ile kullanıyorum. Ekstra olarak tavuk yumurtamıda yiyorum herhangi bir zararı yok.
Hocam birkaç protein tozuna baktım açıklamalarında WPC80 veya 90 yazmıyor nereden öğrenicez bunu?

Protein ocean'da yazıyormuş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı