Protein tozu zararlı mıdır?

Burak İncehasan

Hectopat
Katılım
26 Mart 2022
Mesajlar
1.587
Makaleler
1
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şu an diyet yapıyorum, bazı günler 3-5 gram gerçek protein bile alamıyorum. Bu günlerde azda olsa protein tozuyla falan desteklemek istiyorum ama ailem gerçekten aşırı karşı, gittikleri bütün doktorlar ve gıda mühendisliğini olan ablam zararlı olduğunu söylediği için asla izin vermiyorlar. Eğer zararsızsa bunu onlara nasıl anlatabilirim veya kanıtlayabilirim ve ayrıca şu durumda protein tozu kullanmama gerek var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Protein tozu alacak paran varsa günlük 300 gram tavuk yiyecek paran da vardır. Ucuza satılan protein tozlarının alayı kolpa içlerinde protein olduğundan bile şüpheliyim, eğer alacaksan HIQ , Hardline gibi markalardan alman lazım onlarda pahalı.
 
Ucuz bir marka kullanmadığınız sürece pek bir problem yok.Aşırı doz tüketmeyin.Bir de yaptığınız diyeti söyler misiniz?
Dışarıdan hiç şeker almıyorum yemeklerin içinde ne varsa o, sadece haftanın 1 veya 2 günü pilav vs. yoğunluklu olarak çorba ve sebze yemekleri varsa da tavuk balık falan.
 
Şu an diyet yapıyorum, bazı günler 3-5 gram gerçek protein bile alamıyorum. Bu günlerde az da olsa protein tozuyla falan desteklemek istiyorum ama ailem gerçekten aşırı karşı, gittikleri bütün doktorlar ve gıda mühendisliğini olan ablam zararlı olduğunu söylediği için asla izin vermiyorlar. Eğer zararsızsa bunu onlara nasıl anlatabilirim veya kanıtlayabilirim ve ayrıca şu durumda protein tozu kullanmama gerek var mı?

Hocam Hardline uzak dur önerim HIQ her şeyin fazlası zarar dozunda kullan
 

Geri
Yukarı