Herkese iyi günler. Proteinocean'dan lansman özel ürünleri duymussunuzdur. Fiyatı uygun diye whey protein 400gr (coconut) siparişi verdim. Biliyorum değerleri kötü vs. ama pancake yaparken kullanmak için sipariş ettim. Ürün elime yeni ulaştı fakat şöyle bir sorun var. Sitede girilen değerler ile ürünün üzerinde bulunan değerler birbirinden farklı. Alırken dikkat etmenizi öneriyorum. Tat olarak da beğenmedim normal shake için kullanır mıyım derseniz şahsen kullanmam ama yumurtadan ve pirinç unundan sıkıldıgım için hafif aroma versin diye içine atılarak kullanılır. Etiket ve site üzerinde farklı olması beni içindeki protein değerleri şahsen kuşkulandırdı. Site üzerindeki değerleri ve kutu üzerindeki değerleri aşağıdaki eke bırakıyorum.
Ürün: Whey protein coconut aromalı 400gr.
Proteinocean tarafından arandım. Ürün lansmanındaki etiket şu an sitede var olan etiket değişmiş. Lansmandaki ürünün etiketine eski şu an sitede var olan etikete yeni etiket demekteler. WPC70+WPC80 içermekteymiş. Şu an sitesinde yeni etiketli ürün varmış. Sadece WPC80'den oluşuyormuş. Değişim için kargo firmasına teslim edin dediler. Yeni etiketli ürün yollayacaklarmış. Kargo firması uzak olduğu için değişimi reddettim. Alacak arkadaşlar şu an satın alırsa yeni etiketli WPC80 ve 19.5gr Protein'li versiyonu gelecektir.
Ürün: Whey protein coconut aromalı 400gr.
Proteinocean tarafından arandım. Ürün lansmanındaki etiket şu an sitede var olan etiket değişmiş. Lansmandaki ürünün etiketine eski şu an sitede var olan etikete yeni etiket demekteler. WPC70+WPC80 içermekteymiş. Şu an sitesinde yeni etiketli ürün varmış. Sadece WPC80'den oluşuyormuş. Değişim için kargo firmasına teslim edin dediler. Yeni etiketli ürün yollayacaklarmış. Kargo firması uzak olduğu için değişimi reddettim. Alacak arkadaşlar şu an satın alırsa yeni etiketli WPC80 ve 19.5gr Protein'li versiyonu gelecektir.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: