Proteinocean pre-workout alınır mı?

Ben portakallısını kullandım tamamen meraktan olanı söyleyeyim ben normalde kahve içen biriside değilim 1.5 ölçek attım ona rağmen bir inceden ellerim kaşındı o kadar başka bir etkisi yoktu başka kaliteli bir markanın ürününüde kullandım hediye gelmişti oda etki etmedi yani psikolojik bu işler kahve iç limonlu su iç aynı şey hatta daha iyi etkisini görürsün pre workout alacağına glutamine kreatin veya citrüline alabilirsin.

Glutamin boş ürün.
Kreatin bir pre değil.
Sitrülin F/P değil ama güzel ürün.

İnanma böyle şeylere bir işe yaramaz onlar. Sağlıklı beslen alman gereken kadar protein karb. Yağ kcal al yeter.

Nasıl yaramıyor 🫠 içine nişasta koymuyor düzgün kalitede pre satan firmalar.

Alınır lansman ürünü fena değildi ancak her prede olduğu gibi sitrülin miktarı 1G ve beta alanini 3, 5G ekstra bunları eklemek lazım veya 2 ölçek atacaksın.

Şu an kingsize pre yanınada beta + sitrülin çektim.

ortalama haftada 4-5 gün 6g sitrülin + 5g beta alanin sonraki hafta 4-5 gün 3g sitrülin 3g beta alınız.

İnanma böyle şeylere bir işe yaramaz onlar. Sağlıklı beslen alman gereken kadar protein karb. yağ kcal al yeter
2 haftada düzenli olarak beta alanin ve sitrülin alımında kasların toparlanması ve güç oranında %20 artış olduğu ispatlanmıştır.

ama tabi herşey maddiyat eğer bütçe protein ve kreatine anca yetiyorsa alınması gerekmez zevk işidir.

Hocam yeni görüyorum yorumu Beta-Alani oranına laf etmişsiniz sizce oranı kaç olmalı veya önerdiğiniz pre var mı?
beta alanine oranı için belirli bir şey yok çünkü içinde kullanılan diğer maddeler de önemli. ben 3-4 kutudur BOOST Pre-Workout Karpuz 450 Gr kullanıyorum. gayet iyi. yanında bir de turbo ürünü var onu kullanıyorum antrenamn öncesi. ikisi iyi oluyor. savaş cebeci'nin yeni markasını da deneyeceğim onun pre'si de epey iyi gözüküyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı