Proteinocean'dan verilen kapıda ödemeli sipariş evde olunmazsa nasıl teslim alınır?

kaya17

Femtopat
Katılım
9 Aralık 2023
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Proteinocean'dan 3 pirinçunu ve 1 creatine aldım. Kargoyu kapıda ödeme yaptım. Evde olmazsam ve kargo gelirse bir problem yaşar mıyım?
 
Kargocu arar seni zaten büyük ihtimalel evde olmadığını anlık geliştiğini belirtirsin şubeye gider oradan ödeme yaparak alabilirsin ancak ödemelileri uzun tutmuyorlar bildiğim kadarıyla aynı gün almaya bak.
 
Direk iptal olmaz herhalde ya kargo şubesine giderse 3 gün durur diyordu bazı yerler.

Ödemeli olmayanları hemen geri döndürmüyorlar, ödemeli kargolarda sorun yaşanıyor firma parasını alamadığı ürünü barındırmıyor genelde yine de seni aradıklarında belirtirsin şubeden alırsın.
 
Peki telefonu duymazsam okulda oluyorumda.

Yani ödemeli kargo sipariş veriyorsun bir şey diyemem o tarz durumlarda sorumluluk sipariş verende oluyor evdekilere söyle onlar alsın bırak parayı eğer evde kimse yok diyorsan dağıtımla uğraşma kargo merkeze ulaşınca ara dağıtıma çıkarmasınlar şubeden al eğer iade girerseler iptal etmiyor bazıları, iptal edenlerde aldığınız yerle görüşün vs. Uğraştırıyorlar.
 
Yani ödemeli kargo sipariş veriyorsun bir şey diyemem o tarz durumlarda sorumluluk sipariş verende oluyor evdekilere söyle onlar alsın bırak parayı eğer evde kimse yok diyorsan dağıtımla uğraşma kargo merkeze ulaşınca ara dağıtıma çıkarmasınlar şubeden al eğer iade girerseler iptal etmiyor bazıları, iptal edenlerde aldığınız yerle görüşün vs. uğraştırıyorlar.

Tamam sağ ol.
 

Geri
Yukarı