Çözüldü Proton VPN açmak sıkıntı çıkarır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Timuçin1

Centipat
Daha fazla  
İnternetim Türk Telekom olduğundan bilgisayarımda Proton VPN sitesine giriş yapamıyorum. VPN'le indirip kullansam sorun olur mu?

Çözüm
Türk Telekom Proton VPN yasaklamış, normalde diğer internetlerde yasaklı olmuyor. Ben VPN ile Proton VPN sitesine giriş yapıp Proton VPN indirip kullanırsam sıkıntı olur mu? Yasaklanan VPN kullanmak para cezası yazar mı?
Hayır, bir problem olmaz. Türk Telekom yasakladıysa kullanmanızı yasaklamıştır. Evinize tebligat gelmez.

Ama yasakladıysa direkt internetinizde çalışmayabilir yani.

Eğer kullanmak istemiyorsanız GoodbyeDPI kullanabilirsiniz.
Nasıl yani? Tam olarak anlayamadım hâlâ. Neyden endişe ediyorsunuz? VPN neden size para cezası kesilmesine sebep olsun?

Tam olarak cevap verebilmek için soruyorum.

Türk Telekom Proton VPN yasaklamış, normalde diğer internetlerde yasaklı olmuyor. Ben VPN ile Proton VPN sitesine giriş yapıp Proton VPN indirip kullanırsam sıkıntı olur mu? Yasaklanan VPN kullanmak para cezası yazar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır, bir problem olmaz. Türk Telekom yasakladıysa kullanmanızı yasaklamıştır. Evinize tebligat gelmez.

Ama yasakladıysa direkt internetinizde çalışmayabilir yani.

Eğer kullanmak istemiyorsanız GoodbyeDPI kullanabilirsiniz.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı