Hayır, bir problem olmaz. Türk Telekom yasakladıysa kullanmanızı yasaklamıştır. Evinize tebligat gelmez.Türk Telekom Proton VPN yasaklamış, normalde diğer internetlerde yasaklı olmuyor. Ben VPN ile Proton VPN sitesine giriş yapıp Proton VPN indirip kullanırsam sıkıntı olur mu? Yasaklanan VPN kullanmak para cezası yazar mı?
Para cezası.Sorundan kastınız nedir?
Nasıl yani? Tam olarak anlayamadım hâlâ. Neyden endişe ediyorsunuz? VPN neden size para cezası kesilmesine sebep olsun?Para cezası.
Nasıl yani? Tam olarak anlayamadım hâlâ. Neyden endişe ediyorsunuz? VPN neden size para cezası kesilmesine sebep olsun?
Tam olarak cevap verebilmek için soruyorum.
Hayır, bir problem olmaz. Türk Telekom yasakladıysa kullanmanızı yasaklamıştır. Evinize tebligat gelmez.Türk Telekom Proton VPN yasaklamış, normalde diğer internetlerde yasaklı olmuyor. Ben VPN ile Proton VPN sitesine giriş yapıp Proton VPN indirip kullanırsam sıkıntı olur mu? Yasaklanan VPN kullanmak para cezası yazar mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.