Proton VPN güvenilir mi?

Hocam kendi sitesinden torr browser ile girip indirdim.

İndirip kullanabilirsiniz kendi sitesinden.

Şu an Mobile özel ilk ay 10 TL ( ücretli versiyonu) çok iyi fiyat kesinlikle mobilden ücretli alın sonrasında 1 ay bitmeye yakın iptal edip tekrar yeni hesap ile alabilirsiniz belki.

@BursaliEfsane hocam Proton mailin ücretsiz versiyonunda 1 GB alan veriyor bu alan neye dahil?

Mail olarak ben sadece doğrulama kodları için kullanıyorum maili bunlar alan yiyor mu?

Şu an Mobile özel ilk ay 10 TL ( ücretli versiyonu) çok iyi fiyat kesinlikle mobilden ücretli alın sonrasında 1 ay bitmeye yakın iptal edip tekrar yeni hesap ile alabilirsiniz belki.

@BursaliEfsane hocam Proton mailin ücretsiz versiyonunda 1 GB alan veriyor bu alan neye dahil?

Mail olarak ben sadece doğrulama kodları için kullanıyorum maili bunlar alan yiyor mu?
Gelen mailler çok fazla yemiyor. Ben protonmail kullanıyorum okunmamış 850 mail var toplam 1000 i geçiktir 32mb alan kaplıyor sadece.

Hocam bu aylik 10TL ile yeni hesap acarak kullanma planim var. Ancak bir sorum olacak. Hesap acmadan alirsam Gmail hesabina aliyor Google Play'den. Sonra ne olur? Bosa mi gider hesap acmazsam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı