Proton VPN güvenilir mi?

Galiba gece dusuyor hizim. Sabah atarim.

Modeme reset attim duzeldi. Şu an test download 171, upload 27.4, ping 7, jitter 0.

En hizli ulkeye baglan dedim. Romanya'ya atti. Testte download 79.3, upload 15.5, ping 97 jitter 2 cikti. Iyi denilebilir sanirim. Emin degilim.

Modeme reset attim duzeldi. Şu an test download 171, upload 27.4, ping 7, jitter 0.

En hizli ulkeye baglan dedim. Romanya'ya atti. Testte download 79.3, upload 15.5, ping 97 jitter 2 cikti. Iyi denilebilir sanirim. Emin degilim.

Hocam orada elle seçme gibi ayar varsa siz seçin hata filan yapmıştır belki sistem.

En az yoğunluk olanı seçin.

PC için VPN arıyorum, ücretsiz Proton VPN iyi midir ve nasıl indirilir?
Proton VPN en iyisi değil. Proton VPN, gizlilik odaklı bir hizmet sunsa da, geçmişte İsviçre yasalarına uyum sağlayarak federal yetkililerle sınırlı veri paylaştığı durumlar oldu (IP adresleri vb.). Bu, bir VPN firması için kabul edilemez bir durum.

Mullvad VPN kullanmanızı öneririm. Mullvad VPN, kayıt tutmama politikasıyla öne çıkıyor ve İsveç’teki 2023 polis baskınında hiçbir veri paylaşılmadığı kanıtlandı. Ayrıca, Mullvad’ın FBI gibi yetkililerin taleplerini reddettiği rapor edilmiş olaylar var. Maksimum gizlilik ve anonimlik arıyorsanız, Mullvad VPN daha güvenilir bir seçimdir. Üye olurken E-Posta bile girmiyorsun istersen zarfa para koyup mektup ile ödeme bile yapabiliyorsun. Adamlar bu kadar anonimliğe takıntılı bir firma.

Son düzenleme:
Hocam orada elle seçme gibi ayar varsa siz seçin hata filan yapmıştır belki sistem.

117 ulke var. Hangisini seceyim ki? Amerika deneyelim bir.

Amerika yaklasik degerler verdi Romanya ile.
İsviçre denedim gene yaklasik ayni sonuclar cikti.
Kanada'ya baglanmadi.
Avustralya baglanmadi.
Rusya keza ayni verdi.

En az yoğun olup Türkiye en yakın olanlardan deneyin.

Proton VPN en iyisi değil. Proton VPN, gizlilik odaklı bir hizmet sunsa da, geçmişte İsviçre yasalarına uyum sağlayarak federal yetkililerle sınırlı veri paylaştığı durumlar oldu (IP adresleri vb.). Bu, bir VPN firması için kabul edilemez bir durum.

Mullvad VPN kullanmanızı öneririm. Mullvad VPN, kayıt tutmama politikasıyla öne çıkıyor ve İsveç'teki 2023 polis baskınında hiçbir veri paylaşılmadığı kanıtlandı. Ayrıca, Mullvad'ın FBI gibi yetkililerin taleplerini reddettiği rapor edilmiş olaylar var. Maksimum gizlilik ve anonimlik arıyorsanız, mullvad VPN daha güvenilir bir seçimdir.

Ücretsiz olarak Proton var en iyisi.

Ayrıca kayıt tutmuyor diye biliyorum.

Ayrıca VPN normal kullanım içinse Proton çok iyi tabii mullwad daha iyidir bilemem ama bu ikisi en iyilerden.

Amerika yaklasik degerler verdi Romanya ile.
İsviçre denedim gene yaklasik ayni sonuclar cikti.
Kanada'ya baglanmadi.
Avustralya baglanmadi.
Rusya keza ayni verdi.

Yunanistan var mıdır?

En az yoğun olup Türkiye en yakın olanlardan deneyin.

Ücretsiz olarak Proton var en iyisi.

Ayrıca kayıt tutmuyor diye biliyorum.

Ayrıca VPN normal kullanım içinse Proton çok iyi tabii mullwad daha iyidir bilemem ama bu ikisi en iyilerden.

Yunanistan var mıdır?

Var.
Deger gene UC asagi bes yukari ayni. Ping 200 verdi. Oburlerinde bakmamistim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı