Proton VPN güvenilir midir?

SPEAZCHY

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RYZEN 7 5800H RX 6600M 512 GB SAMSUNG SSD
Merhaba, bugünlerde Proton VPN indirdim ve Discord vb. uygulamalara giriş sağlıyorum ancak içimde biraz korku var, Proton VPN bilgi sızdırıyor mudur diye. Şifre vb. bilgilerimi sızdırır mı? Şimdiden teşekkürler.

Merhaba, bugünlerde Proton VPN indirdim ve Discord vb. uygulamalara giriş sağlıyorum ancak içimde biraz korku var, Proton VPN bilgi sızdırıyor mudur diye. Şifre vb. bilgilerimi sızdırır mı? Şimdiden teşekkürler.

Bulabileceğin en güvenilir VPN'lerden biri. Tek dikkat etmen gereken kendi sitesinden indirmiş olman eğer başka siteden indirmediysen endişelenme.

Ben hiçbir vpn e tam güvenemediğim için o tarz işlere farklı tarayıcı kullanıyorum (tarayıcı üzerinden kullanıyorsanız). 1 yıldır proton kullanıyorum bir yanlışı olmadı.

Proton piyasadaki ücretsiz en güvenilir VPN şu ana kadar şüpheli davranışları yok öyle buradaki videodan siz de bakabilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bulabileceğin en güvenilir VPN'lerden biri. Tek dikkat etmen gereken kendi sitesinden indirmiş olman eğer başka siteden indirmediysen endişelenme.

Kendi sitesinden indirdim Gmail şifrelerim ve Riot hesaplarıma bir sorun olur mu diye sordum.

Verilerim sızmıyorsa okey gibi.

Proton piyasadaki ücretsiz en güvenilir VPN şu ana kadar şüpheli davranışları yok öyle buradaki videodan siz de bakabilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tam bende bu videoyu atacaktım. Proton güvenilir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı