olur123321
Femtopat
Proton VPN'i bilgisayarıma indirecektim ancak araştırdığımda biri Türk Telekom yasakladı diyor biri BTK tarafından yasaklandı diyor. Proton VPN indirip kullansam yasal sorun çıkar mı?
Kullanımı yasak değil, bağlantı IP adresleri DPI tarafından engellenmiş. Fakat bağlantı sorunu olmazsa istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.
Kral bir şey soracağım bu BTK erişimini engellediği şeyleri kullanmak suç oluyor olmuyor mu yardım edebilir misin? (VPN, Instagram gibi)
Devlet ne ara VPN kullanımını yasaklandı ama instagramʼa girmek yasak.
İnstagram Yasaklanmadı derken?Kral 1 Instagram yasaklanmadı 2 VPN'ler yasaklanmadı 16 VPN BTK tarafından yasaklandı o yüzden sordum.
Hayır, yasaklar siteler içindir. Sizinle ilgili bir şey değil.Kral bir şey soracağım bu BTK erişimini engellediği şeyleri kullanmak suç oluyor olmuyor mu yardım edebilir misin? (VPN, Instagram gibi)
Instagram yasaklanmadı derken?
Anladım.Erişim engelli getirildi anlamında.
Hayır, yasaklar siteler içindir. Sizinle ilgili bir şey değil.
Kral 1 Instagram yasaklanmadı 2 VPN'ler yasaklanmadı 16 VPN BTK tarafından yasaklandı o yüzden sordum.
Bir konuda yanılıyorsun Instagram iletişim başkanlığı tarafından yasaklandı sebebi: Hamas lideri hakkında çok fazla kötümser yorum olduğu için devlet üyeleri Instagram Türkiye serverleri kapsamında şartlı kapatma kararı aldı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.