3 aydır falan proton kullanıyorum. Genelde 3-5 sunucuya gir-çık yaptığımda bir sunucuya kesin bağlanırdı, şimdi hiçbir sunucuya bağlanamıyorum. En fazla bu ekranı alıyorum. Telefonda tam aksi oluyor ama. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Bende sık sık benzer sorunları yaşıyordum. Artık riseup vpn'e geçtim. Yine onun gibi açık kaynak ve daha hızlı. Hem telefonda hem bilgisayarda onu kullanıyorum.
3 aydır falan proton kullanıyorum. Genelde 3-5 sunucuya gir-çık yaptığımda bir sunucuya kesin bağlanırdı, şimdi hiçbir sunucuya bağlanamıyorum. En fazla bu ekranı alıyorum. Telefonda tam aksi oluyor ama. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Bazı İSS'lerde hizmetin çalışmadığını ve konuyu araştırdıklarını söylüyorlar. Öte yandan bizim ülkemizde böyle şeyler için sebebe gerek yok maalesef. Proton VPN dahil 16 servis yasaklandı diye biliyorum.
Bazı ISS'lerde hizmetin çalışmadığını ve konuyu araştırdıklarını söylüyorlar. Öte yandan bizim ülkemizde böyle şeyler için sebebe gerek yok maalesef. Proton VPN dahil 16 servis yasaklandı diye biliyorum. Eki Görüntüle 2058623
Bazı İSS'lerde hizmetin çalışmadığını ve konuyu araştırdıklarını söylüyorlar. Öte yandan bizim ülkemizde böyle şeyler için sebebe gerek yok maalesef. Proton VPN dahil 16 servis yasaklandı diye biliyorum. Eki Görüntüle 2058623