ProtonVPN güvenilir mi?

Selamlar. Uygun fiyatlı VPN araştırırken KasperskyVPN'e denk geldim ve aylık 30TL civarlarında bir ücret karşılığında kullanabiliyoruz sanırım fakat ödeme ekranında kimlik bilgilerini istediği ve vermek istemediğim için çok sıcak bakmayıp es geçtim. ProtonVPN'de de aylık 5 dolara basic üyelik alabiliyormuşuz. Fiyatı cazip geldi bana açıkçası ve almayı düşünüyorum. ProtonVPN'in ücretsiz sunucuların da hızını test etmek için ufak bir deneme yaptım, ücretsiz sunucularında dahi hızlıca gezinebiliyordum. Satın almış olan ya da anlık kullananınız var mı? Güvenilir midir?

1627219309895.png

Son düzenleme:
Ödeme ekranında kimlik değil kart bilgilerinizi istiyor. Bu yöntem güvenlik açısından şifrelemeyle korunuyor. Korkacak bir durumunuz yok. Bilinmeyen bir marka da değil Kaspersky'den söz ediyoruz.

Ödeme ekranında kimlik değil kart bilgilerinizi istiyor. Bu yöntem güvenlik açısından şifrelemeyle korunuyor. Korkacak bir durumunuz yok. Bilinmeyen bir marka da değil Kaspersky'den söz ediyoruz.

Hocam aylarca kullandım kendisini ve biliyorum güzel bir vpn fakat fotoğrafta da görebileceğiniz üzere kimlik bilgileri istiyor. Ve ben buna sıcak bakmıyorum.

1627219959326.png

Ücretsiz VPN olarak gizlilik açısından en iyi seçenek ProtonVPN.
Ancak ücretli VPN için NordVPN ve Mullvad ürünlerini araştırmanızı öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı