ProtonVPN güvenli mi?

Bu arada ben ProtonVPN kullanıyorum. Şu anlık herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Ama sen eğer istersen ProtonVPN kurduktan sonra Malwarebytes ile ProtonVPN klasörünü taratabilir ya da Kaspersky ile bilgisayarına Full tarama yapabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Özeti bu Can Değer doğru diyor.

Son olarak bazıları hariç hepsi nerdeyse "Crypto" diye bir şirkete toplandı.
WARP kulanın daha iyi.

Edit: Mesajı ilk görenler Dre Dre ait bir şarkı görmüş olabilir yanlış bağlantı hatası.

VPN'ler size güvenlik sağlamazlar, sadece gizlilik sağlarlar. Ve bir arkadaşın dediği gibi komplo teorileriyle yaşanmaz. Benim bildiğim kadarıyla tek olayı olmadı Proton firmasının. Varsa gören, duyan, bilen lütfen açıklasın herhangi bir kayıt tuttuğunu.

@kkank hocam ben zaten güvenlik veya gizlilik için kullanmıyorum. Türkiye'de yasaklı siteler için kullanıyorum o kadar. Bazı kişiler yazmadığım halde başka bir anlam çıkarmışlar nedense.
Bir de Windscribe'de virüs var mıdır?

Herhangi bir VPN'de virüs olduğunu sanmıyorum. Yani sorun "Bilgisayarıma zarar verir mi?" anlamındaysa hiç ihtimal vermiyorum. Neredeyse imkansız. Şimdiye kadar mutlaka biri yakalardı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı