Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 19 Eylül 2023 #1 Bağlı bile değilim. Ne yapıyor olabilir ki? Killswitch kapalı.
Çözüm EVANESCENCE 19 Eylül 2023 Ben de en son sürümü kullanıyorum, kullanım bu şekilde; Programı kapatıp açmayı denediniz mi?
Y Ywja Femtopat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 956 Makaleler 1 Çözümler 5 19 Eylül 2023 #2 Uygulama saglikli kurulduysa guncelleme falan yapiyor olmasin? Duzelmezse eski bir surum denemek ise yarayabilir herhalde. Artı 0 Eksi
Uygulama saglikli kurulduysa guncelleme falan yapiyor olmasin? Duzelmezse eski bir surum denemek ise yarayabilir herhalde.
BenSuçsuzumHakimBey Picopat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 221 19 Eylül 2023 #3 Nizel G dedi: Eki Görüntüle 1949650 Bağlı bile değilim. Ne yapıyor olabilir ki? Killswitch kapalı. Genişletmek için tıkla... Orijinal mi crack mi? Sağ tıkla önceliğini düşüğe al. Artı 0 Eksi
Nizel G dedi: Eki Görüntüle 1949650 Bağlı bile değilim. Ne yapıyor olabilir ki? Killswitch kapalı. Genişletmek için tıkla... Orijinal mi crack mi? Sağ tıkla önceliğini düşüğe al.
Teknolojik112 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 2.016 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #4 BenSuçsuzumHakimBey dedi: Orijinal mi crack mi? Sağ tıkla önceliğini düşüğe al. Genişletmek için tıkla... Dostum, uygulama neredeyse bedava zaten. Artı 0 Eksi
BenSuçsuzumHakimBey dedi: Orijinal mi crack mi? Sağ tıkla önceliğini düşüğe al. Genişletmek için tıkla... Dostum, uygulama neredeyse bedava zaten.
KS KS Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 19 Eylül 2023 #5 BenSuçsuzumHakimBey dedi: Orijinal mi crack mi? Genişletmek için tıkla... Orjinal. BenSuçsuzumHakimBey dedi: Sağ tıkla önceliğini düşüğe al. Genişletmek için tıkla... En azından sistemi kastırmaz da pile yine etkisi olur. Ywja dedi: Uygulama saglikli kurulduysa guncelleme falan yapiyor olmasin? Genişletmek için tıkla... Güncel. Güncellemesi yok. Ywja dedi: Duzelmezse eski bir surum denemek ise yarayabilir herhalde. Genişletmek için tıkla... 3.1.0'ı deneyeyim. Artı 0 Eksi
BenSuçsuzumHakimBey dedi: Orijinal mi crack mi? Genişletmek için tıkla... Orjinal. BenSuçsuzumHakimBey dedi: Sağ tıkla önceliğini düşüğe al. Genişletmek için tıkla... En azından sistemi kastırmaz da pile yine etkisi olur. Ywja dedi: Uygulama saglikli kurulduysa guncelleme falan yapiyor olmasin? Genişletmek için tıkla... Güncel. Güncellemesi yok. Ywja dedi: Duzelmezse eski bir surum denemek ise yarayabilir herhalde. Genişletmek için tıkla... 3.1.0'ı deneyeyim.
EVANESCENCE Centipat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.798 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sabahtan akşama kadar Metal ve rock dinlemek 19 Eylül 2023 #6 Ben de en son sürümü kullanıyorum, kullanım bu şekilde; Programı kapatıp açmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi Çözüm