Prototype 1 ve 2 "Failed to save data" hatası

Bilal genc

Decapat
Katılım
6 Eylül 2020
Mesajlar
33
Çözümler
1
Başlıkta yazdığım gibi bu iki oyunda "Failed to save data" hatasını alıyorum ve oyunumu kaydedemiyorum. Bu da oyunu her kapatmamda yeniden başlamama sebep oluyor. Nasıl çözeceğimi bilen varsa lütfen yazsın. Bu arada dosyaların bütünlüğünü doğrulama ve save yerini değiştirme işlemlerini yaptım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun dosya konumuna gidin, ardından oyunun .exe dosyasına sağ tıklayın. Sırasıyla; Özellikler>Uyumluluk sekmesine gidin. En alttaki ''Tüm kullanıcıların ayarlarını değiştir'' kısmına tıklayın. Çıkan sekmede ''Bu programı yönetici olarak çalıştır'' seçeneğini tikleyin. Sonra uygula ve tamam deyip çıkın.
 
Oyunun dosya konumuna gidin, ardından oyunun .exe dosyasına sağ tıklayın. Sırasıyla; özellikler>uyumluluk sekmesine gidin. En alttaki "tüm kullanıcıların ayarlarını değiştir" kısmına tıklayın. Çıkan sekmede "bu programı yönetici olarak çalıştır" seçeneğini tikleyin. Sonra uygula ve tamam deyip çıkın.

Exe dosyasını bulamadım bende uygulama simgesine tıklayarak yaptım ama olmadı.
 

Dosya Ekleri

  • proto resim.PNG
    proto resim.PNG
    40,1 KB · Görüntüleme: 146
Başlıkta yazdığım gibi bu iki oyunda "failed to Save data" hatasını alıyorum ve oyunumu kaydedemiyorum. Bu da oyunu her kapatmamda yeniden başlamama sebep oluyor. Nasıl çözeceğimi bilen varsa lütfen yazsın. Bu arada dosyaların bütünlüğünü doğrulama ve Save yerini değiştirme işlemlerini yaptım.

Windows 10 mu kullanıyorsun? Eğer öyleyse bu çözüm seni kurtarır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı