Çözüldü Prototype 2 açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Dün oyunu kurup hemen bi denemiştim açılıyor mu diye. Dün açıldı fakat bugün açmayı denediğimde siyah ekran gelip kapanıyor. Ne olabilir?

Çözüm
Komple silip tekrardan başka klasör kurmayı deneyin bir oyunu.
Aşağıdaki videoda aygıt yöneticisinden dediği şeyi devre dışı bıraktığımda çözüldü. Henüz oyunu oynamadım ilerde sorun var mı bilmiyorum ondan ama şimdilik bu açılırken çökme sorununu çözdü.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Eğer oyun cracklıysa virüs programı virüs olarak görüp dosyaları silmiş olabilir.
Oyunu ilk açtığımda oyunu küçültüp evet/hayır sormuştu da dikkatli bakmadan evet tıkladım ondan olabilir o zaman. Dosyayı silip indirdiğim winrar dosyasını yeniden ayıklamayı denedim ama olmadı

Komple silip tekrardan başka klasör kurmayı deneyin bir oyunu.
Aşağıdaki videoda aygıt yöneticisinden dediği şeyi devre dışı bıraktığımda çözüldü. Henüz oyunu oynamadım ilerde sorun var mı bilmiyorum ondan ama şimdilik bu açılırken çökme sorununu çözdü.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı